fbpx

Alex Delea a câștigat Survivor România 2022

Alex Delea este marele câștigător al show-ului Survivor România 2022. După aproape 6 luni petrecute în

Republica Dominicană, Alex Delea a câștigat titlul de “unicul supraviețuitor” și a plecat acasă cu un cec în valoare de 100.000 euro.

Alex Delea are 25 de ani și este barman. Născut în Constanța, el locuiește de mai mulți ani în Spania.

Pasionat de sport și tatuaje, Alex Delea se mândrește cu corpul lui atletic și, înainte de Survivor România 2022, publica adesea poze cu el pe conturile sale de socializare.

Crescut doar de mamă, bunică și mătusă, Alex Delea a avut o copilărie destul de grea. A cunoscut lipsurile și a muncit de mic pentru ca familiei lui să nu-i lipsească nimic.

”De mic copil, eram foarte timid. Am fost crescut de trei femei, de mama mea, de bunica mea și de mătușa mea. Pe parcursul vieții, maică-mea și mătușă-mea au plecat, ca să am ce să mănânc, pentru că până la 4 ani am cam… scârțâit așa… cu mâncarea, cu lumina în casă, cu toate nevoile pe care le are un

om. Tata a ales să nu participe în viața mea. Țin minte că plângeam de foame, nu aveam absolut nimic de mâncare, eram cu toată familia în casă, eu plângeam și chiar nu aveau ce să îmi dea. Când aveam 4 ani,

a venit tragedia, pentru că unchiul meu a încercat să facă tot posibilul să avem un trai mai bun, numai că nu a putut să facă asta și a decis să își ia viața, din păcate”, a povestit Alex Delea, la ”Survivor România 2022”.