fbpx

A născut Leona Lewis. Primele imagini cu fetița celebrei cântărețe

Leona Lewis a adus pe lume primul ei copil. Diva a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 37 de ani. Acum trăiește clipe de fericire maximă alături de partenerul ei de viață, coregraful Dennis Jauch în vârstă de 33 de ani. Fetița lor va purta numele de Carmel Allegra.

Leona Lewis a devenit mamă pentru prima dată
La 37 de ani, celebra cântăreață a devenit mamă pentru prima dată. Diva a făcut anunțul la aproape două săptămâni după ce a născut. Fetița a venit pe lume pe 22 iulie. Leona Lewis a făcut o postare pe Instagram unde a dat vestea cea mare. Vedeta este foarte fericită, alături de partenerul ei de viață și de micuța lor.

„Și apoi au fost trei ???? Micuța noastră Carmel Allegra a venit pe 22.7.22 ????“, a scris Leona Lewis alături de o fotografie în care o ține în brațe pe fetița sa și a lui Dennis Jauch.

Și proaspătul tătic a făcut o postare pe contul său de Facebook, aceeași poză preluată de la partenera sa de viață. Dennis Jauch a devenit tată pentru prima oară. Cei doi artiști s-au căsătorit în 2019 în Toscana, după aproape 10 ani de relație. În luna martie, Leona a anunțat că va deveni mamă.

De altfel ea a fost activă în toate cele nouă luni de sarcină și a fost văzută făcând diverse comisioane în Los Angeles împreună cu soțul ei, care este co-fondator și director de creație la No Ceilings Entertainment.

Leona Lewis, dezvăluiri emoționante
Celebra cântăreață este îndrăgostită ca la început de partenerul ei de viață. Leona Lewis a descris în termeni foarte frumoși ziua în care i-a jurat acestuia iubire pe vecie. Cei doi s-au căsătorit pe 27 iulie 2019, în prezența a 180 de invitați, între care membri ai familiei și cei mai apropiați prieteni de-ai lor.

A fost pur și simplu cea mai frumoasă zi. O zi plină de iubire. A fost atât de special să-i avem alături pe toți cei dragi nouă. Au fost multe lacrimi de bucurie, a spus Leona Lewis.

A născut Leona Lewis. Primele imagini cu fetița celebrei cântărețe

Artista a dezvăluit că atât ea cât și partenerul ei de viață erau atât de pregătiți pentru ziua în care urmau să devină soți și soție, și că totul a fost minunat. Pentru ziua cea mare, mai exact pentru ceremonie Leona Lewis a purtat o rochie deosebită, creată de designerul Israeli Mira Zwillinger, apoi s-a schimbat într-o rochie roz din tul, și încă o dată într-o salopetă cu paiete.