fbpx

Amenințare cu bomba la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu. Evenimentul are loc în localitatea Măciuca

Polițiștii din județul Vâlcea au fost sesizați astăzi, 27 august 2022, cu privire la amplasarea unei bombe la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu. Evenimentul este unul privat și are loc în localitatea Măciuca.

Inspectoratul de Poliție din județul Vâlcea a anunțat că a fost sesizat cu privire la faptul că, la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu, a fost amplasată o bombă. Evenimentul mare din localitatea Măciuca este unul privat.

Amenințare cu bomba la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu

Potrivit observatornews.ro, la fața locului se deplasează de urgență polițiștii din județul Vâlcea, dar și pirotehniștii din cadrul Serviciului Român de Informații, pentru efectuarea unor verificări. Surse judiciare susțin faptul că amenințarea cu bomba vizează locul în care are loc nunta liderului AUR, George Simion, și a Ilincăi Munteanu.

Astăzi are loc nunta liderului AUR

Evenimentul mare al lui George Simion și al partenerei sale de viață, Ilinca Munteanu, are loc în satul Oveselu, din comuna Măciuca, județul Vâlcea. La nuntă sunt așteptate peste 10.000 de persoane. Invitații la eveniment vor savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și de porc, dar și mititei.

Ieri, pe data de 26 august, a avut loc cununia civilă a celor doi îndrăgostiți. Aceștia au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă, iar evenimentul a avut loc în aceeași localitate unde are loc și nunta.