fbpx

Andreea Esca a făcut spectacol la Untold 2022. Vedeta s-a urcat pe scenă pentru un moment memorabil

Andreea Esca a făcut spectacol al Untold 2022. Vedeta de la Pro TV a schimbat, pentru o seară, pupitrul buletinului de știri cu unul de DJ. Andreea Esca s-a urcat pe scena festivalului de la Untold și a mixat muzică, spre deliciul publicului care s-a distrat de minune.

Ca multe alte celebrități, Esca a fost și ea prezentă la Untold 2022, dar nu doar ca spectator, ci ca animator pe scena Time. Împreună cu bloggerul Cristian Șimonca, cunoscut drept Blogu Lu’ Otravă, Andreea Esca a întreținut atmosfera de la cel mai așteptat festival al verii cu un mixaj de piese antrenante.

„Ne vedem mâine, vineri, 5 august, ora 19:00… Bineînțeles, doar că schimb pupitrul??? Scena TIME! Muzică cu cuvinte! – a anunțat Esca pe rețelele de socializare, cu ceva timp înainte de a-și face marea intrare pe scena de la Untold.

După marele moment, Andreea Esca a declarat că s-a simțit formidabil în postura de DJ.

„Ce frumos a fost!!! Vă mulțumim mult. Cum tocmai mi-a zis prietena mea, pot să consider că aceasta a fost petrecerea de ziua mea”, a transmis vedeta de a Pro TV, pe pagina sa de Instagram.

Fanii Andreei i-au apreciat nu doar momentul muzical, dar și ținuta. Vedeta s-a îmbrăcat cu o salopetă neagră, evazată, o geacă scurtă, albă, din puf și o pereche de bocanci. Pentru a-și completa ținuta, Esca și-a prins părul într-un coc, a purtat un machiaj de scenă și o pereche de cercei mari și rotunzi, aurii.

Fanii i-au lăudat alegerea vestimentară și look-ul tineresc ales. Mai mult, cineva i-a spus că seamănă izbitor cu fiica ei, Alexia Eram.

La prima vedere am crezut că e Alexia Eram! Super cool!

Asemănarea mamă fiică este izbitoare în această poză!

Ești bestială, Andreea!

Oameni frumoși!

Waw!!! Îmi place! – au transmis internauții.