fbpx

Andreea Mantea, apariție de senzație în costum de baie, pe iaht! Prezentatoarea TV și-a recăpătat silueta de vis

Andreea Mantea a plecat în vacanță în Grecia, una dintre destinațiile preferate ale vedetelor de la noi. Prezentatoarea TV și-a etalat trupul tras prin inel în costum de baie, având pe fundal peisaje de vis.

Andreea Mantea are o relație foarte apropiată cu fanii ei din mediul online.

În aceste momente se bucură alături de fiul ei de o vacanță binemeritată în Grecia. Postează adesea imagini, ținându-i la curent pe admiratorii săi cu tot ceea ce face. Prezentatoarea TV este foarte fericită, iar imaginile pe care le postează pe Instagram sunt dovada vie că radiază de fericire.

David, un fotograf desăvârșit
Având în vedere că Andreea Mantea a plecat în vacanță alături de David, micuțului i-a revenit sarcina de a-i face poze mamei sale. Se pare că se pricepe de minune, vedeta lăudând-l pe micuț printr-un mesaj postat pe Instagram.

După o perioadă în care a avut probleme cu greutate, Andreea Mantea a revenit la silueta care a consacrat-o. Imaginile în costum de bai sunt nelipsite, acum putându-se mândri din plin cu o siluetă model.

„Nu ca vreau sa mă laud, dar am un băiat tare priceput! Pozele astea sunt făcute de el.

Nu sta la discuții când îl rog să îmi facă poze. Ia tel, poc, poc și în 2 min a terminat. Și parcă este și priceput! Eu în schimb…”, a mărturisit vedeta pe pagina ei de Instagram.

Cum a reușit să slăbească Andreea Mantea
Andreea Mantea a avut o perioadă în care îi era, pur și simplu, imposibil să slăbească în ciuda faptului că mânca doar salată. În acel moment și-a dat seama de faptul că există o problemă mult mai profundă decât niște kilograme în plus, așa că a început să testeze diferite variante pentru a-și vindeca traumele și, implicit, pentru a debloca anumite convingeri care nu îi permiteau să piardă în greutate.

„Consider că asta mi se potrivește cel mai bine, asta a dat roade și asta fac. Dacă spun că am slăbit prin Theta Healing, că mi-am dorit, nu o să mă creadă nimeni.

Dar real, asta s-a întâmplat. Înainte luam salată să pot să slăbesc, să scap de câteva kilograme și mă îngrășam, rețineam apă, se umfla organismul, crăpa pielea pe mine”, a declarat Andreea Mantea.