fbpx

Astrologii si clarvazatorii au prezis dezastre naturale si alte evenimente pana la final de 2022. Ce se va intampla cu Rusia

Astrologul Alena Nikolskaya a vorbit despre cataclismele care ar putea lovi Pamantul in 2022. Conjunctia dintre Neptun si Jupiter va implica multe fenomene naturale periculoase, de la inundatii pana la o noua crestere a incidentei coronavirusului.

Cu ce se va confrunta umanitatea in 2022
Potrivit astrologului Alena Nikolskaia, ar trebui sa se astepte o multime de inundatii.

„Vor fi multe precipitatii in emisfera nordica, avalanse, oamenii vor avea de suferit. In plus, vom vedea ca spitalele de urgenta, din pacate, vor fi supraaglomerate”, a spus Nikolskaia.

Nu sunt excluse averse puternice si tsunami. Odata cu aceasta, este posibila aparitia unui nou virus.

„Jupiter este o planeta benefica, dar daca se conecteaza cu orice planeta, acele locuri si sfere de confluenta devin pronuntate. Cred ca este posibila o crestere a bolilor”, a adaugat astrologul.

Potrivit astrologilor, criza din Rusia va continua in 2022. Tara se va confrunta cu o serie de dezastre naturale: uragane, inundatii si cutremure.

Nu este exclusa exacerbarea relatiilor cu vecinii. In acest caz, aparent, se refera la Ucraina.

Previziuni ale clarvazatorilor pentru 2022
Conform previziunilor lui Nostradamus, in 2022 va fi un atentat la viata unui lider politic. Alaturi de aceasta, ar trebui sa ne asteptam la scaderea dolarului, la inflatie.

Clarvazatoarea bulgara Vanga a prezis agravarea saraciei din cauza declansarii crizei. Nu va fi usor pentru multe segmente ale populatiei sa-si imbunatateasca bunastarea financiara. Aceasta i-a sfatuit pe toti oamenii sa aiba rabdare si sa creada numai in ceea ce este mai bun.

In plus, Vanga a vorbit despre faptul ca Rusia ar putea fi impartita in mai multe tari, Moscova nu ar mai fi capitala, ci va deveni parte a unei alte tari. Uralii si Siberia vor fi separate. Ea a mai spus ca oamenii se vor lupta cu coronavirusul ca o raceala.

Vanga a prezis ca in 2022 o descoperire serioasa ii asteapta pe toti oamenii, datorita careia omenirea va face un mare pas inainte. Cel mai probabil, discursul a vizat desfasurarea cercetarii termonucleare. Anul acesta va fi un punct de cotitura pentru multi oameni.

Pavel Globa crede ca este inca greu sa vorbim si sa afirmam ceva, deoarece in lume au loc in fiecare zi multe procese si situatii diferite. Potrivit acestuia, criza din Rusia va continua, ceea ce va provoca schimbari in economiile multor tari. Astrologul a subliniat ca se asteapta o restructurare majora in politica. In plus, el nu exclude schimbarile climatice si cataclismele globale.

Wolf Messing a prezis un an dificil pentru Rusia. Vor fi multe contradictii si conflicte interne in tara.