fbpx

Bărbatul care a atacat două femei cu un bisturiu, în Capitală, a fost prins. Ce pedeapsă riscă pentru fapta lui

Bărbatul care a atacat două femei în Capitală cu un bisturiu, în timp ce se afla pe trotinetă, a fost prins și audiat ieri seară de către polițiști.

Făptașul a fost căutat toată ziua, după ce a atacat cu un bisturiu două femei, la 10 minute distanță între ele, și a fugit cu trotineta electrică.

Atacurile au avut loc pe două bulevarde aglomerate, în jurul orei 21:00, pe 17 august.

Bărbatul care a atacat două femei cu bisturiul a fost prins

Bărbatul care a atacat cu un bisturiu cele două tinere din Capitală are 38 de ani. După ce a fost căutat toată ziua, el a fost găsit de polițiști în Ilfov ieri.

„După ce au fost transmise semnalmentele persoanei în cauză către toți polițiștii din teren, precum și către unitățile de poliție aflate în jurul Bucureștiului, s-a reușit depistarea acestuia pe raza comunei Vidra din județul Ilfov.

A fost condus la sediul serviciului de investigații criminale”, a declarat Bogdan Berechet, chestor și șeful Poliției Capitalei, citat de Digi24.

Miercuri seara, la ora 21:00, bărbatul se afla pe o trotinetă electrică în timp ce a atacat prima femeie, pe Calea Victoriei, în zona Casei Capșa, aproape de Universitate.

Fiind aglomerat, făptașul a scos un bisturiu și a zgâriat femeia din mers. Peste 10 minute mai târziu, bărbatul a atacat altă femeie în zona centrală a Bucureștiului, prin aceeași metodă. Una dintre victime a fost transportată de urgență la spital, cu răni mai grave.
„La aproximativ 10 minute, polițiștii serviciului pentru Centru Vechi au primit o sesizare similară”, a declarat Bogdan Ghebaur, reprezentant al Poliției Capitalei.

Atacatorul riscă doi ani de închisoare pentru fapta lui

„Nu mă mai miră că se întâmplă lucruri de astea”, a declarat un cetățean, despre întâmplarea de acum două zile.

„De la o anumită oră nu aș mai merge pe stradă. Bucureștiul deja e destul de aglomerat și foarte pestriț cu fel și fel de oameni”, a afirmat altcineva.

„Mi se pare periculos, da, e periculos și nesigur”, a spus o altă persoană.

„Cred că Bucureștiul este un oraș mai ales în centru… este un oraș sigur”, a declarat un alt cetățean.

Femeia care a fost dusă la spital a fost externată în aceeași seară, iar cealaltă a scăpat cu răni ușoare. Bărbatul riscă o pedeapsă de până la doi ani de închisoare pentru fapta comisă.