fbpx

Oxi de la Chefi la Cuțite, despre imaginile din finală care nu au mai apărut la TV: „Am rămas mască! La montaj…”

Situația a fost, în schimb, cât se poate de calmă în celelalte două echipe, iar Florica Boboi din echipa lui Sorin Bontea a reușit să plece acasă cu marele premiu, în valoare de 30.000 de euro. Oxi de la Chefi la Cuțite susține că echipa roz a schimbat meniul peste noapte, iar Raluca Todea și Dan Manciu s-ar fi comportat frumos cu ea înainte de finală, când i-au adresat numeroase jigniri și chiar injurii.

Oxi de la Chefi la Cuțite, despre finala Chefi la Cuțite
Concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu susține că Raluca Todea, Dan Manciu și Florin Dragomir au aruncat asupra ei greșelile lor din finala sezonului 10.

„Sunt și părți care nu s-au dat. Nu mi-aș fi ales echipa, aș fi făcut la fel ca Adrian. Manciu a tăiat carnea foarte groasă, peștele era crud. Florin se duce probează, spune pe interviu că inelele alea nu se pot face pentru că aluatul era prea moale. Când Ștefania a văzut că e prea moale, a început să plângă. M-am dus să încerc, gata, Oxi s-a dus să saboteze. L-am rugat pe Manciu să nu mai țipe la mine.

Când am spus de regie, m-am referit la mine, că am spus ce am simțit. Dar nu confundați regia cu montajul. În montaj nu au cum să bage tot, bagă nucleul. Că altfel nu ar fi două ore jumate, ar fi 10 ore. M-am dus cu Raluca în spate, am încercat să o calmez, dar asta nu s-a mai dat. Raluca nu știe să își folosească tonul. Dacă aș fi vrut să sabotez, aș fi sabotat. Jurații nu au găsit nimic suspect în farfurie. Multe elemente au fost făcute de mine. Florin a făcut peștele, iar peștele a fost negătit. Vita a fost gătită bine, dar tăiată prea groasă. Florin are voie să se miște lent, Oxi nu.

Farfuriile de desert erau efectiv… total alandala. Am încercat să fiu calmă, puteam să îmi dau tunica și să plec. Fix sentimentul ăsta îl aveam când veneau oamenii și țipau la mine. Voi cumva ați plănuit asta cu o seară înainte de ați schimbat meniul și tot?„, a povestit Oxi de la Chefi la Cuțite, într-un live pe contul ei de TikTok.

Ce spune despre Antena 1
Chiar dacă este determinată să refuze orice invitație din partea televiziunilor, inclusiv din partea Antena 1, problema ei principală este cu ceilalți colegi din echipa roz.

„Ok, chestia asta prinde, scandal, înțeleg. Dar eu nu am sabotat. Eu eram plânsă pe interviuri, am plâns extrem de mult. Am avut o petrecere după și nu m-au băgat în seamă. Au venit alți oameni și mi-au spus că sunt ok, să nu mă schimb. Voi gândiți ce vreți, eu nu mai vreau să fac parte din nicio știre. Nu arunc cu hate nici în Antena 1, nici în Chefi la Cuțite.

La jumătatea emisiunii am vrut să plec, nu din cauza Antena 1, prietena mea a avut un accident. Nu eram în apele mele de ceva timp, mă simțeam prost. Nu știam ce vorbesc colegii de mine. Acum pe bune, eu n-am vorbit niciun coleg de rău. Pur și simplu am rămas mască și eu! Ei se mâncau între ei, în interviuri, apoi ieșeau împreună”, a mai dezvăluit Oxi de la Chefi la Cuțite.

Ce a discutat cu Raluca Todea la hotel, înainte de finală
Oxi de la Chefi la Cuțite susține că toți concurenții au băut alcool înainte de ultima ediție, dar că s-a dat vina doar pe ea. De asemenea, la hotel, Raluca Todea chiar s-ar fi sfătuit cu ea în legătură cu echipa pe care să o formeze în marea finală.

„Am ieșit cu Titus la masă și am decis împreună să facem faza aia. (n.r. când au apărut legați în finală) Antenei 1 nu îi trebuie să facă regie, dacă oamenii sunt puși acolo, o să facă singuri show. Dar regia este diferită de montaj. Oamenii au făcut ce au vrut și ce au simțit. Putea să îmi zică frumos Raluca, așa aș fi văzut eu un șef bun și un coordonator de echipă. Nu vreau la Survivor, nu merg la nicio emisiune, mi-a ajuns. Vreau să vorbesc liber.

Am ieșit la băut cu o seară înainte, dar am ieșit toți. Eu am poză la Titus acasă, am băut gin, dacă Titus era în stare lângă mine, înseamnă că nu am băut atât de mult. Și era totuși 4-5 după amiaza, în 10 ore îți revii. În momentul în care mă înjuri, normal că sunt răutăcioasă. Eu nu am adresat o înjurătură cuiva. Chiar m-a întrebat la hotel pe cine mai luăm în echipă. Oare ei se vorbeau între ei? De unde vin chestiile astea, de ce spuneți aceleași chestii?

O apreciez mult mai mult pe Florica, dar și pe Adrian, pentru cum și-au coordonat echipele. Raluca și Manciu, de ce mă luați în brațe când voi nu mă suportați? Când luam noi împreună șuncă din cămară și ceapă și mâncam împreună… De ce m-au luat pe mine în vizor în loc să ia finala în vizor. Puteau să zică să stau într-un colț, să mă liniștesc”, a completat Oxi de la Chefi la Cuțite.