fbpx

Cabral, declarație specială de dragoste pentru Andreea Ibacka: „Fresh și suprinzător era gustul ei”

Autor:

Data:

Cabral și Andreea Ibacka sunt căsătoriți de 11 ani, dar se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Acum, prezentatorul i-a făcut o declarație cu totul specială soției lui prin intermediul unui text plin de umor care a fost scris pe blogul său.

Cabral este la fel de îndrăgostit ca în prima zi de partenera sa de viață. În același timp, este conștient de faptul că anumite lucruri s-au schimbat de când sunt căsătoriți și au copii.

Cabral, declarație specială de dragoste pentru Andreea Ibacka

Cabral este la fel de îndrăgostit de Andreea Ibacka și a decis să strie pe blogul său un text despre soția lui. În stilul propriu, plin de umor, prezentatorul i-a dedicat rândurile Andreei și a vorbit despre cum s-a schimbat relația lor.

„Da, așa cum ziceam în titlu, avea gust de Aperol Șpriț. Fresh și suprinzător era gustul ei. Și acidulată toată. Plină de savoare. Înțepătoare. Dar cu gust intens și savuros. Și dulce cât trebuie.

Dar… na. Apoi m-am însurat, au trecut anii, i-am uitat gustul. Știi cum e când ești însurat… meniul nu mai cuprinde mare lucru, cumva oferta se limitează la ce are a la carte un mic băruleț de cartier. Și degeaba ești tu cu visele la nivel de Cannes, cu pofte de cocktail-uri pline de fantezii cu fructe și prosecco scump… nu e timp și nici loc de altceva decât de o berică relativ rece, că te aleargă viața de la spate”, a scris Cabral pe blogul său personal.

Chiar dacă Andreea și Cabral Ibacka au acum doi copii mici, prezentatorul își amintește de cum era actrița atunci când s-au cunoscut, deoarece sentimentele nu s-au schimbat deloc.

„Și după ce-ți face doi copii, după ce crește și se transformă într-o femeie conturată perfect… s-ar putea să-ți dai seama că are fix același gust savuros. Fresh. Ușor înțepător. Acidulat. Intens și plăcut.

Și dulce cât trebuie. Din care bei cu guri mici, zâmbind seara, după ce-ai pus copiii la culcare”, a încheiat Cabral.

Cum s-au cunoscut Cabral și Andreea Ibacka

Cei doi formează un cuplu din anul 2007, de când filmau pentru telenovela Inimă de țigan. Deși mulți cred că Andreea Ibacka și-a cunoscut actualul soț pe platourile de filmare, adevărul este altul.

Andreea Ibacka a dezvăluit că prima întâlnire dintre cei doi a fost la o benzinărie, cu un an sau doi înainte de a fi colegi la Acasă TV. Deși acum formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, Andreea Ibacka recunoaște că nu l-a simpatizat pe prezentator din prima clipă.

„Noi nu am debutat așa clasic, nu au cântat îngerii când ne-am văzut. În primă fază, eu nu l-am simpatizat foarte tare și n-am avut o conexiune prea bună.

A fost pentru prima oară când am văzut că face un gest drăguț, aplaudabil, având până atunci doar remarci aiurea, răutăcioase, nepotrivite, din punctul meu de vedere”, a povestit Andreea Ibacka la Pro TV, în cadrul emisiunii La Măruță.