fbpx

Carmen Harra ne pune în gardă! Ce ne așteaptă până în 2033

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra ne pune în gardă cu ceea ce urmează să se întâmple. Potrivit predicțiilor sale, liniștea pe care o așteptăm cu toții și la care tânjim este departe de noi. Aflați, în următoarele rânduri, ce a spus clarvăzătoarea cu privire la coronavirus și la războiul de lângă granițele țării noastre.

Predicții Carmen Harra
Potrivit spuselor celebrei clarvăzătoare, nu am scăpat de coronavirus, vom avea de-a face cu valul șase, care, din fericire, nu va fi grav. Totuși, Carmen Harra spune că vor reveni alte pandemii sub formă de alte virusuri și alte probleme cum ar fi foametea și inflația.

Până în anul 2033, omenirea se va confrunta cu multe probleme, iar abia apoi pacea, bunăstarea și ordinea se vor reinstala, a spus Carmen Harra.

Clarvăzătoarea este de părere că pandemia ne-a învățat lucruri esențiale ca să putem evolua și ne-a ajutat să devenim mai puternici, pregătiți pentru ceea ce urmează.

Omenirea, la ora actuală trece printr-un purgatoriu, o fază nu de involuție, ci de transformare care poată să țină până în anul 2033. Și abia de atunci intrăm într-o altă etapă de evoluție. Dar, haosul acesta prin care noi trecem este necesar pentru progresul nostru spiritual, a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra: Vine foametea!
Clarvăzătoarea Carmen Harra a spus că resursele planetei sunt în scădere și că urmează foametea. Încălzirea planetei este o problemă cât se poate de serioasă, a căror efecte le vom resimți din plin.

Adică, iată că această problemă de care noi vorbim, cu încălzirea planetei, este de fapt o realitate. O realitate tristă, cruntă, cu care ne confruntăm și care în timp va duce la schimbările bolilor, la schimbări planetare, a mai spus Carmen Harra.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu adevărat. Cert este că predicțiile pe care le-a făcut celebra clarvăzătoare nu sunt deloc îmbucurătoare, cel puțin nu cele care vizează următorii ani. Potrivit spuselor sale, lucrurile se vor mai așeza abia după anul 2033 când vom intra într-o altă etapă de evoluție. Partea bună este că tot acest haos prin care trecem acum este necesar pentru progresul nostru spiritual.