fbpx

Casa Regală, din nou îndoliată! Regina Elisabeta este răpusă de durere

O mulțime de pierderi au fost înregistrate la Casa Regală, care mai de care mai dureroasă. Aflăm acum că Regina Elisabeta este din nou îndoliată, după ce a pierdut o persoană foarte importantă pentru ea. Majestatea este profund îndurerată și afectată de această pierdere mare.

Regina Elisabeta și-a pierdut prietena de o viață

Curtea Regală este din nou îndoliată, după ce un personaj extrem de important a plecat din această lume. Mai exact, Lady Myra Butter, verișoara prințului Phillip, s-a stins din viață pe 29 iulie. Aceasta a încetat la venerabila vârstă de 97 de ani, din cauze naturale. A avut mare grijă de ea, motiv pentru care a avut o viață îndelungată.

Lady Myra era una dintre cele mai bune prietenele ale reginei, cu care aceasta avea o relație cu totul specială. Pe lângă faptul că au fost rude, au fost de nedespărțit încă din tinerețe și toată viața s-au susținut reciproc în tot ce au făcut.

Lady Myra o aprecia nespus pe Regină

Regina Elisabeta și Lady Myra au avut multe amintiri împreună, dar nu au putut uita cum au mers la lecții de înot și s-au distrat pe cinste.

«Au ales câteva fete pentru a face ca protocolul regal al prințesei Elisabeta să fie mai distractiv. Eram un grup de oameni ce includeau prieteni de familie și toți oamenii din cercurile regale, era o atmosferă normală pentru noi.», a mai relatat Lady Myra.

De asemenea, spune despre regină că aceasta avea un simț al umorului foarte bun, pe care l-a menținut toată viața. O aprecia pentru ambiția ei și toate calitățile pe care le avea.

Regina și sora ei, Prințesa Margaret, au participat la nunta lui Lady Myra cu maiorul David Butter în 1946. A fost un eveniment mare, la care au participat multe personalități de excepție.