fbpx

Cătălin Botezatu nu își găsește iubită pe placul lui. Cât de pretențios e: „Am luat o fată de la țară, am făcut-o prințesă și s-a dus”

În vârstă de 55 de ani, Cătălin Botezatu este burlac, deși mereu se afășează cu doamne și domnișoare pe rețelele de socializare. Designerul nu are o iubită și este destul de pretențios, vrea ca femeia de lângă el să îl înțeleagă și să nu fie atrasă de banii lui.

Cătălin Botezatu a mărturisit că iubește mult, iar dacă o femeie este cu el, îi acordă toată atenția atunci cândeste cu ea. Designerul a spus că are câteva iubiri mari de care își amintește cu nostalgie.

„Sunt Săgetător convins, asta e, sunt de-ăsta care se îndrăgostește, pune pasiune, se desparte, o ia de la capăt. Iubesc mult, femeii care stă lângă mine îi acord toată atenția atunci când sunt cu ea, dar pe urmă… Aș fi ipocrit să spun că nu rămân niște nostalgii. Acum, am așa o nostalgie… Despre toate marile iubiri, că sunt câteva mari iubiri în viața mea, vorbesc acum cu plăcere, am rămas prieteni și cam atât. (…) N-am nicio relație, n-am timp de relații, dar, da, ușa este deschisă, aviz tuturor!”, a mărturisit el.

Cătălin Botezatu: „Aș fi ipocrit să spun că nu trebuie să fie frumoasă”
Cătălin Botezatu spune că o femeie trebuie să fie frumoasă. Acesta a mai mărturisit că a fost cu o „fată de la țară” pentru care a făcut multe lucruri, însă a fost părăsit, deoarece a devenit divă lângă el.

Cât despre fosta lui iubitâ, Bianca Drăgușanu, Cătălin Botezatu spune că este diva este „unicat”. Deși nu mai sunt împreună, cei doi au rămas în relații bune și încă o susține.

„Aș fi ipocrit să spun că nu trebuie să fie frumoasă. Îmi mai spun anumite doamne: «Tu trebuie să-ți iei pe cineva așa de seama ta!». Aoleu, pe bune?! Ce să fac?! Am înnebunit la cap… Sau îmi mai spun: «Trebuie să iei o fată de la țară!», dar am luat și am făcut-o prințesă și s-a dus. Lumea știi ce nu înțelege, pe orice fată pe care o iei de la țară, frumoasă, o fată normală, o iei, o cizelezi, o cosmetizezi și stând lângă Botezatu devine divă. Nu de Bianca (n.r. Bianca Drăgușanu) e vorba, Bianca a fost Bianca, Bianca e unicat. Jur și eu o susțin și e cea mai tare din punctul meu de vedere. Îmi iau acum hate, asta este!”, a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu: „Eu știu că anumite femei vin pentru bani, dar eu nu le dau”
Designerul a mai mărturisit că femeile tinere nu au destulă experiență, iar cele mai mature au prea multă. În ceea ce privește banii, Cătălin Botezatu a spus că nu oferă bani femeilor, ci doar cadouri sau vacanțe.

„Nu poți să iei nici de-asta mică pentru că o pregătești pentru altul, o ia altul de bună, făcută, aranjată, cosmetizată și cu Birkin-urile pe mână de la mine. Sau dacă iei una de-asta «babă» cum zic eu, bune de altfel, bune pentru că astea deja au experiență, știu ce să vorbești cu ele, gustă totul, nu ca astea mici care te întreabă când le duci într-o țară: «Dar în ce țară suntem sau cine a fost ăla?!», lasă-mă în pace! Și eu știu că sunt un vânat. Și eu știu că anumite femei vin pentru bani, dar eu nu le dau. Dau cadouri, excursii, dar nu dau bani. N-am ajuns încă… Sunt sigur că vine o vreme să plătești, dar nu dau bani. Am dat la pufuri în Germania, aia e altceva, aia e băiețește, dar acolo e de distracție, n-ai cum să nu plătești la puf că e intrarea… Am fost în mai multe pufuri, în toată lumea”, a mai spus el pentru fanatik.ro.