fbpx

Ce-a putut să spună Dana Budeanu despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc: „Du-te…”

În urmă cu aproape un an, Simona Halep și Toni Iuruc se prezentau în fața ofițerului de stare civilă, extrem de îndrăgostiți și pregătiți să-și întemeieze o familie. Cei doi spuneau cel mai sincer DA din viața lor și petreceau până dimineață alături de apropiați, dar și de familie. Miercuri, 7 septembrie, s-a aflat că tenismena și omul de afaceri vor divorța, vestea fiind confirmată de acesta la scurt timp după.

Ce spune Dana Budeanu despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc: „Du-te cu…”
După ce știrea a apărut în toată presa, Dana Budeanu a avut o primă reacție. Pe contul său de socializare, creatoarea de modă a scris un mesaj scurt despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc!

Pe contul său de socializare, Dana Budeanu a distribuit știrea cu divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, iar la descriere a scris un mesaj scurt și la obiect, dar în stilul ei caracteristic.

„Dragoste la prima vedere. Cine ar fi crezut? Eu! Bravo! Du-te cu iubirea ‘, a scris creatoarea de modă pe contul său de Facebook.

Ilie Năstase a fost contactat de jurnaliști și a ținut să precizeze că decizia le aparține celor doi în totalitate și că nu are ce să adauge mai mult.

„Nu pot să îmi dau cu părerea despre asta. Ce să comentez? Sunt lucruri private, care ţin de Simona Halep, de Toni Iuruc, de familie. Luaţi legătura cu familia, cu cei implicaţi, ei sunt singurii care pot comenta. Aţi vorbit cu Toni Iuruc, foarte bine. Dar nu mă puneţi pe mine să comentez ceva ce nu este treaba mea. Pe mine puteţi să mă întrebaţi de prestaţiile Simonei Halep la US Open, la turnee, dar nu mă puneţi să vorbesc despre viaţa privată.
Dacă mâine se împacă, eu ce fac? Rămân cu declaraţiile. Aşa că vorbiţi cu Simona, cu familia. Eu nu sunt nici antrenorul Simonei şi nu am nicio calitate să vorbesc despre asta. Ea e la New York acum, de unde să ştiu ce face Simona Halep?’, a spus Năstase pentru Fanatik.

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep
Deși se pregăteau pentru cununia religioasă, care urma să aibă loc în aproape două luni, Simona Halep și Toni Iuruc vor ajunge în fața notarului, pentru a semna actele de divorț.

Omul de afaceri a făcut primele declarații după ce s-a aflat de separerea dintre ei.

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistati, este ultima mea iesire publica….De restul se vor ocupa avocatii în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!’ a declarat Toni Iuruc.