fbpx

Ce au găsit medicii chirurgi în stomacul unui bărbat, care se văita de 3 zile că îl doare burta

Autor:

Data:

Medicii din India au rămas uimiți când au fost însărcinați să scoată din stomacul unui bărbat, care se văita de câteva zile de dureri de burtă, un pahar din oțel, care după opinia lor ar fi fost introdus inițial în rect.

Un bărbat din districtul Maharajganj, din statul indian Uttar Pradesh, a acuzat dureri puternice de stomac timp de câteva zile și niciun tratament nu părea să funcționeze, în ciuda faptului că a consultat mai mulți medici.

Într-un final, el a mers la doctorul Lal Bahadur Siddharth de la spitalul Siddharth din Jaunpur, care după ce i-a făcut o radiografie a descoperit un pahar din oțel în stomacul bărbatului.

Pacientul a fost supus de urgență unei operații pe 6 august, unde medicii au îndepărtat cu succes un pahar de mărimea unei palme din ceea ce pare a fi o incizie în stomacul său, potrivit New York Post.

Într-un videoclip de 73 de secunde, se vede cum procedura începe cu un medic care curăță zona stomacului înainte de a scoate cu atenție paharul de argint din burta bărbatului.

Personalului medical prezent în sala de operație părea că nu le vine să creadă ce văd, în timp ce chirurgul ridica paharul pentru a-l arăta la cameră.

Bărbatul, care lucrează ca muncitor, și-a revenit, potrivit Jam Press.

Medicii au emis ipoteza că paharul i-a ajuns în stomac după ce a fost introdus în anusul bărbatului.

Medicii au spus că bărbatul s-a îmbătat extrem de tare alături de trei străini după ce s-a întors de la un magazin alimentar, unde se dusese să ia legume.

Până când bărbatul și-a revenit din beție cei trei necunoscuți cu care a stat la un pahar au plecat. Așa că medicii nu sunt siguri acum dacă bărbatul și-a împins singur cupa în rect sau dacă a fost agresat.

În mod surprinzător, acest incident nu este neobișnuit, potrivit Clinical Case Reports Journal, cazuri similare au fost raportate la bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, din întreaga lume.

În Iran, unui bărbat i s-a scos o sticlă de apă din plastic din interiorul anusului, în timp ce unui bărbat din Florida a trebuit să i se scoată chirurgical o șurubelniță din rect.