fbpx

Ce coșmar a trăit o femeie din Constanța, după ce i-a serbat fiicei ziua de naștere într-o pizzerie. Cați lei a dat pe nota de plată „kilometricăCe coșmar a trăit o femeie din Constanța, după ce i-a serbat fiicei ziua de naștere într-o pizzerie. Cați lei a dat pe nota de plată „kilometrică

În încercarea de a realiza o petrecere cât mai frumoasă pentru fata ei, o femeie din Cumpăna a ales o pizzerie, doar că nu știa ce avea să o aștepte. Aceasta a avut reproșuri la adresa personalului, spunând că cei mici au fost obligați să stea neclintiți și că aproape erau „legați de scaune”.

Nu doar nemulțumirea față de tratamentul primit la Pizzeria Mario a lăsat-o cu un gust amar pe femeie, ci și nota de plată exagerată.

„Am ales să serbez ziua fetiței mele la Pizzeria Mario..proastă alegere am făcut… pe lângă personalul care nu a fost deloc amabil, m-am confruntat cu aceeași atitudine și din partea patronilor. Copiii nu aveau voie să alerge, să sufle în baloane sau să scape ceva pe jos căci imediat veneau patronii și îi puneau la punct… SERIOS? Am trecut cu vederea că mâncarea este din ce în ce mai proastă și mai scumpă dar totuși e o zi onomastică și știați lucrul ăsta… trebuia să stăm ca la școală neclintiți și eventual să legăm copiii de scaune ca nu cumva să fim certați pe banii noștri… RUȘINE SĂ VĂ FIE… O să vă pierdeți clienții în stilul ăsta.”, a spus mama fetiței.

Administratorul, mai supărat decât mama sărbătoritei
„Vi se pare normal ca o terasă să fie transformată într-un loc de joacă? Doamna a rezervat o masă pentru 20 de persoane, copii și adulți, capacitatea terasei fiind mult mai mare și doamna a crezut că și-a însușit un titlu de proprietate. Copiii alergau prin tot restaurantul, anunțând de la început faptul că este o terasă, nu un loc de joacă, aceasta spunându-mi că vor avea grijă de copii. Doamna a rezervat o masă, spunând că vor fi mai mulți adulți decât copii, nu că cel mai mare dintre copii are 5-6 ani, și să îi lași pe copii singuri să alerge pe acolo. E prima dată când am primit o reclamație de genu, când copii chiar au fost lăsați de capul lor. Erau cam 15 copii, doi inși abia reușeam să îi luăm de pe unde erau, călare pe ușă, cu mâinile și limbile pe geamuri. Eu i-am spus că geamurile le curăț cu multe soluții, după vei venii să îmi spui că are cine știe ce copilul. I-am spus că este o terasă nu un loc de joacă pentru copii, trebuie să îți asumi, să ai grijă de copii, e o pizzerie.”, le-a spus administratorul unor jurnaliști, potrivit Replica.ro.