fbpx

Ce s-a întâmplat cu Vlăduț, după ce a fost dat afară de la Neatza cu Răzvan și Dani!

Vlăduț a fost înlocuit la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani cu Chef Nicolai Tand, iar acum lucrează în bucătăria unui restaurant de fițe din București! Îndrăgitul personaj de la Antena 1 și-a găsit repede de muncă și se pare că Dani Oțil i-a întins o mână de ajutor.

Vlăduț a ieșit ușor din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, iar aparițiile sale au fost tot mai rare începând cu anul 2020, atunci când în echipa a intrat și chef Nicolai Tand. Potrivit click.ro, producătorii doreau o atitudine mai fresh și un bucătar cu mai multă energie. Chef Nicolai Tand a răspuns cerințelor, iar prezența sa în cadrul emisiunii a devenit tot mai frecventă pe măsură ce Vlăduț a trecut în plan secund.

Vlăduț a fost înlocuit, însă parcursul său gastronomic nu a ajuns la final!
Ajutorul nesperat a venit chiar din partea fostului coleg de emisiune, Dani Oțil! În plus, deși nu mai colaborează full time cu Antena 1, Vlăduț încă trece pragul emisiunii în cadrul căreia a lucrat cu drag atâția ani, scrie sursa citată.

În prezent, carismaticul bucătar face parte din staff-ul restaurantului deținut de prezentatorul de la Antena 1 și este nespus de mândru de creațiile sale. Vlădut nu ratează ocazia de fotografia preparatele apetisante pe care le prepară la restaurant și de a le distibui pe contul personal de Instagram.

Cine este Vlăduț
Niciodată nu și-a spus povestea vieții lui în emisiune. Nici măcar în interviuri nu a spus prea multe despre familie. Însă, într-un interviu a oferit în sfârșit mai multe detalii. Se pare că Vlăduț a intrat pentru prima dată în bucătărie de dragul familiei și al unei vecine.

Se știe doar că mama este cea care îl susține necondiționat, dar și că tatăl său s-a stins, din păcate, din viață. Cât despre viața amoroasă, nici nu a făcut vreodată vreo declarație, nici nu a fost surprins cu o „jumătate”. Mulți s-au întrebat care este adevărata lui orientare sexuală, dar nici în această privință nu a vrut să ofere lămuriri.

„Pasiunea pentru gătit a început când eram în clasa I, când începusem deja să pregătesc mici lucruri pentru părinţi. În plus, aveam o vecină foarte drăguţică. Eu eram în clasa a II-a şi ea în a III-a când i-am pregătit ceea ce aveam să numim «înghe-ciucalânghe», o mâncărică cu cărniţă şi sos, ca un fel de tocăniţă”, a declarat Danut.

„Şi acum, când ne vedem, ne place să ne aducem aminte de acele vremuri şi să povestim. Văzând această pasiune a mea, părinţii m-au încurajat şi chiar atunci când a venit vremea să dau la liceu mi-au propus să urmez unul cu profil economic, de alimentaţie publică şi turism. Eu voiam să dau la Toniţa, la arte plastice, dar nu regret nicio clipă că am urmat sfatul părinţilor şi că am făcut liceul economic”, a spus el.