fbpx

Ce se întâmplă cu Nikita de România, după ce a ajuns în comă la spital

La doar câteva zile după ce fiicele Nikitei de România au dezvăluit că mama lor se află în stare gravă la spital, au apărut noi informații despre starea de sănătate a acesteia.

Mihaela Ispas, cunoscută publicului larg cu pseudonimul de Nikita de România, locuiește de mai mulți ani în Spania, acolo unde a devenit mamă și s-a angajat.

Nikita a ajuns în ultimele zile în stare gravă la spital, după ce ar fi suferit un infarct, iar la momentul respectiv fiicele acesteia i-au rugat pe toți ca să se roage pentru sănătatea mamei lor.

Fiica cea mare a Nikitei de România a intrat pe pagina de Facebook a acesteia și a transmis că mama sa se află în stare gravă.

Potrivit Fanatik.ro, Nikita se află internată la Spitalul Regional Universitar din Malaga, acolo unde a ajuns pe mâinile doctorilor de curând, iar luni, 8 august, ar urma să fie externată. După ce se va recupera

Cristina și Vanessa, fiicele Nikitei, o așteaptă cu mare nerăbdare pe mama lor acasă și speră ca starea de sănătate a acesteia să se îmbunătățească. De altfel, cele două au vizitat-o pe mama lor la spital în fiecare zi și i-au fost alături în aceste momente dificile, dar zilele trecute au reușit să îi sperie pe toți când au postat un mesaj pe Facebook.

„Mama e în comă de duminică.
Noi, Cristina și Vanessa, vă rugăm să vă rugați să vină acasă.

Murim și noi dacă mama nu mai vine”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook deținută de Nikita de România.

Continuarea pe kfetele.ro