fbpx

Cristi Mitrea și Giani Kiriță, aproape de bătaie. Tensiuni la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Autor:

Data:

Nici bine nu a început emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” că doi concurenți, Cristi Mitrea și Giani Kiriță, au fost aproape de bătaie. Condițiile grele din junglă și-au spus cuvântul astfel că tensiunile au atins cote maxime și între fete, dar și între băieți. În cele din urmă, fostul fotbalist a încercat să liniștească apele, dându-și seama că situația e pe cale să degenereze.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este reality-show-ul care promite să țină spectatorii lipiți în fața televizoarelor. Aici, vedetele din România vor lupta cu neprietenoasa junglă pentru titlul de Rege sau Regină. Însă, nici bine nu a început emisiunea că deja au existat şi primele conflicte între concurenţi. Aceştia au fost puşi în faţa unei situaţii dificile, din acest motiv unii dintre ei au răbufnit.

Scandal între Bia Khalifa și Ruxi
Tensiunile au atins cote maxime în emisiunea prezentată de Cabral și Adela Popescu. Dacă fetele au dat startul certurilor în emisiune, se pare că nici bărbaţii nu s-au putut abţine prea mult timp. Protagoniștii de această dată au fost Giani Kiriță și Cristi Mitrea, care şi-au aruncat cuvinte dure spre uimirea celorlalţi colegi.

Startul competiţiei a venit cu probe grele pentru concurenţi. Din cauza tensiunilor pe care le-au acumulat încă din priemele ore în care au păsit în emisiune, se pare că au apărut şi primele discuţii. După ce Bia Khalifa și Ruxi și-au aruncat cuvinte grele, a venit rândul băieților să arate de ce sunt în stare.

Bia Khalifa a fost nevoită să mănânce penis de taur. Deşi la început a crezut că poate să treacă de probă fără probleme, situaţia s-a schimbat total în momentul în care a luat prima bucată. Comentariile colegilor au încurajat-o, dar în acelaşi timp unul dintre ele a reuşit să o enerveze destul de tare. Astfel, ea a sfârșit prin a-i arunca un pahar cu apă în față lui Ruxi.

Giani Kiriță și Cristi Mitrea au sărit la atac, iar cuvintele pe care le-au folosit i-au uimit atât pe colegii lor, cât şi pe telespectatori. Reproşurile au continuat. Luptătorul nu a avut „milă” de colegul său, iar discuţia a degenerat.

„Acest Michael Jackson de junglă a considerat că are nevoie de o mini «armată» din asta, în frustrările lui maxime, și a convocat o ședință din asta de bloc”, a fost primul atac al lui Cristi Mitrea.

„Cristi, tu nu prea vrei să faci parte din grupul nostru și vrem să aflăm problemele tale. Dacă putem să ajutăm sau facem noi ceva greșit. Te descurci de minune. Sincer, cu ce am greșit?”, a fost replica lui Giani Kiriță.

„Știi foarte bine cu ce ai greșit. Comportamentul tău e greșit. Voi vedeți-vă de treabă, că nu suntem la ședință cu părinții, sunteți nebuni la cap? Vii ca fătălăul la mine cu mini armata ta de minioni și vrei răspunsuri. Cine ești, mă, tu? Nu poți să vii să-mi zici mie „hai, du-te să…”, că nu poți, nu îți permit. Nu suntem prieteni, băiatul meu. Vezi tonul!”, i-a replicat Cristi Mitrea.

În momentul în care Giani Kiriță şi-a dat seama că spiritele se încing din ce în ce mai tare a încercat să calmeze situaţia.

„Frate, aici nu e despre bătaie. Am înțeles, ești bun pe lupte, dar aici e altceva. Hai să ne calmăm puțin! Eu reușesc să fiu calm aici pentru că am un obiectiv. E foarte greu formatul și nu am venit să mă cert.”, a spus Giani Kiriță.