fbpx

Cristina Demetrescu a facut anuntul! Zodiile care se imbogatesc pana la sfarsitul verii

Cristina Demetrescu a dezvaluit, la Antena 3, zodiile care vor cunoaste bunastarea in ultima luna de vara. Potrivit astrologului, astrele ajuta doua zodii.

Zodiile care se imbogatesc pana la sfarsitul verii
Una dintre cele doua zodii protejate de astre este Fecioara.
Fecioarele au o perioada fructuoasa din punct de vedere financiar, in care poate sa isi valorifice anumite bunuri. Este un sector al banilor care nu vin din salariu, adica nu banii din salariu sunt bine aspectati, ci bani care se fac extrasalarial sau care pot veni din parteneriate, succesiuni, mosteniri, tot felul de resurse financiare de care fiecare se poate bucura.

Sunt cateva aspecte legate de Marte in zona relatiilor cu sefii, cu tatal, cu autoritatile, pe care probabil le va rezolva mai greu si vor genera nervozitate.

In ceea ce priveste blocajul Fecioarei, acesta consta in calificarea ei, adica ideea de a salta un pic in sus in profesia pe care o face. Tine de studii, de pregatire, poate chiar de o limba straina – vor ceva mai mult, trebuie sa invete.

A doua zodie protejata este cea a Pestilor.
Se pare ca sunt in forma pentru a face bani, pentru a se lansa in tot felul de proiecte noi, sa isi faca activitati independente, adica sa paraseasca anumite job-uri pe care le-au facut pana in momentul de fata, sa nu mai lucreze pentru altii, sa lucreze pentru ei, sa-si faca curaj, sa-si manifeste si sa se sa-si exprime talentele sau sa-si faca putin management in propria activitate si sa castige mai bine.

Blocajul vine de la faptul ca nu pot comunica suficient de bine in asa fel incat sa scape de anumite legaturi, de anumite atasamente care cumva ii fac prizonieri. Pestii foarte greu isi rezolva aceste probleme.

Probabil ca dupa luna martie anul viitor va realiza destul de tarziu ca doar comunicand si punand problema corect si sincer ar putea sa faca putina ordine si in cercul de prieteni si sa-si recapete anumite drepturi. Marte se aseaza cumva pe zona casa, familie, probleme, acolo, discutii, sa-si pazeasca mai bine casa, sa-si protejeze anumite obiective.