fbpx

Cum arată noua locuință a Vlăduței Lupău. „În curând ne mutăm!” Artista, extrem de…

Autor:

Data:

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus, se vor muta, în curând, în noua lor casă. Cei doi au devenit recent părinții unui băiețel, Iair.

Vlăduța și Adrian au început de la zero lucrările pentru noua locuință în urmă cu un an. Cuplul și-a construit o vilă spațioasă, cu etaj, curte mare și piscină.

„Sărbătorim un an de când am dat startul lucrărilor la casă. Nu mai avem mult și sperăm să ne mutăm!”, a transmis artista pe Instagram, acum câteva luni. Casa cântăreței și a fotbalistului este în Cluj-Napoca. Vezi cum arată în interior noua locuință a Vlăduței Lupău în galeria foto de mai jos.

Cum arată noua locuință a Vlăduței Lupău. „În curând ne mutăm!” Artista este extrem de entuziasmată de vila sa

Recent, Vlăduța a fost să vadă cum au evoluat lucrările la casă și a făcut câteva filmări în interiorul vilei pe care le-a postat pe Instagram. Cântăreața s-a declarat extrem de fericită de cum arată casa și este nerăbdătoare să se mute cât mai repede împreună cu Arian și cu Iair.

Am venit la casă, unde nu am mai ajuns de două săptămâni și ceva. Și sunt foarte entuziasmată de cum s-a transformat totul în interior. Cred că în foarte puțin timp o să ne și mutăm. O să vă arăt mici chestii, pentru că sunt foarte încântată și eu.

Să nu mă întrebați detalii, mobile este făcută toată la comandă, iar designul este făcut de o echipă profesionistă. Ador ușile, sunt din furnir.

Bucătăria nu este gata. Blatul mesei este din cuarț. În living mai avem de lucrat la scara interioară. În grădină este deja plantat un copac – a spus Vlăduța Lupău, pe Instagram.