fbpx

Detaliul care a ieșit la iveală după moartea Simonei Săndulescu, artista găsită înecată în Lacul Morii. Dezvăluirea făcută de prietena pe care a menționat-o în mesajul de adio

Autor:

Data:

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii sâmbătă seară, după ce în jurul orei 01:29 a anunțat pe contul personal de Facebook că „viața a devenit insuportabilă” pentru ea.

Medicii nu au mai putut face nimic în cazul ei, pentru că era deja decedată atunci când aceștia au ajuns la fața locului. La o zi de la tragedie, femeia pe care artista a menționat-o în mesajul de adio a făcut declarații surprinzătoare.

Ce scria în mesajul de adio pe care Simona Săndulescu l-a scris pe Facebook cu puțin timp înainte de a recurge la gestul necugetat?
Mesajul Simonei Săndulescu i-a șocat pe apropiații acesteia, dar și pe cei care o urmăreau pe rețelele de socializare. Artista și-a luat adio într-un mod halucinant. Cu puțin timp înainte de a se arunca în Lacul Morii, ea a ținut să-și declare dragostea pentru un bărbat pe care l-ar fi iubit în secret și care, după spusele ei, nu i-ar fi împărtășit sentimentele.

Mai mult, Simona chiar a menționat și o altă femeie în mesaj, pe care a rugat-o să se asigure că respectivul bărbat va afla despre dragostea ce i-o purta:

„Dragii mei prieteni care mă admiraţi artistic, ştiu că vă dezamăgesc! Dar viaţa a devenit insuportabilă pentru mine…

Vă rog să mă iertaţi! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu ştii că te-am iubit nespus! Acum intru în lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite….Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiţi!”, a scris Simona Săndulescu pe Facebook, înainte de a se sinucide.

,,Nu am nici cea mai vagă idee de ce s-a întâmplat aşa ceva!”
În urma tragediei, femeia pe care Simona Săndulescu a menționat-o în mesaj a ținut să facă și câteva declarații. Ea a mărturisit că nu avea o relație apropiată cu artista și nu știe ce a împins-o pe aceasta la gestul necugetat:

„Îmi pare rău, însă nu sunt eu persoana potrivită. Nu eram atât de apropiate şi nu am nici cea mai vagă idee de ce s-a întâmplat aşa ceva.”, a declarat femeia pe care artista a menționat-o în mesajul de adio.