fbpx

CÂȚI BANI CERE CORINA CHIRIAC PENTRU A CÂNTA LA O NUNTĂ ÎN 2022? CRBL ARE TARIF APROAPE DUBLU

Muzica este extrem de importantă pentru orice nuntă, iar doritorii de petrecere o aleg cu atenție.

Odată cu ridicarea restricțiilor pandemiei, s-au produs ușoare creșteri ale tarifele percepute de artiști la petrecerile private și nu numai. Pentru cei mai mulți, acest lucru însă nu pare să reprezinte o barieră.

Astfel, ajunși în pragul nunții, românii sunt dispuși să aloce sume impresionante pentru a avea momente de neuitat. Corina Chiriac cere, de pildă, 1.300 de euro, dar alți artiști, chiar și mult mai tineri, au tarife mult mai „piperate”.

Tarifele solicitate de cântăreți variază, atât în funcție de sezon, cât și de tipul evenimentului. Corina Chiriac, de exemplu, face parte din topul celor mai accesibile artiste atunci când vine vorba de suma cerută pentru o nuntă.

Chiar dacă a mai luat câte o pauză de la lumina reflectoarelor, celebra cântăreață a anilor ‘70 își continuă cariera de succes, care durează de peste cinci decenii.

CRBL, tarif de 2500 de euro pe oră

Dacă, acum doi ani, artista cerea pentru o cântare doar 1.000 euro, în prezent tariful s-a majorat cu 300 de euro. Chiar și așa, Corina Chiriac este în urma multor colegi de breaslă.

Mult mai tânărul CRBL, de pildă, cere pentru o prestație de două ori mai mult decât Corina Chiriac.

Fostul component al trupei „Simplu” s-a retras departe de România, pentru a duce o viață liniștită alături de familie. Acest lucru nu reprezintă însă un impediment pentru cariera sa.

CRBL își face apariția în țară ori de câte ori este nevoie, atât pentru petrecerile private la care este chemat, cât și pentru aparițiile televizate. Onorariul cântărețului la o nuntă atinge, așadar, pragul de 2.500 euro pentru o oră.