DOI MIRI DIN SUCEAVA S-AU ÎNTORS ACASĂ CU 17.800 DE EURO, DIN DARURI DE NUNTĂ. CE S-A ÎNTÂMPLAT A DOUA ZI DEPĂȘEȘTE ORICE IMAGINAȚIE

Un cuplu din Suceava credea că a dat marea lovitură, după ce a primit o sumă fabuloasă în dar de nuntă. Cât se aflau la ciorba de potroace, o altă surpriză avea loc chiar în dormitorul lor. Când au ajuns acasă, amândoi au rămas șocați.

În urmă cu câteva zile, un mire și o mireasă erau extrem de fericiți, după ce au pus mâna pe 17.800 de euro în dar. Invitații lor au fost generoși și le-au lăsat o sumă chiar frumușică, dar o altă persoană nu s-a bucurat pentru ei.

A două zi, proaspeții însurăței erau la petrecerea de la ciorba de potroace. Cât cei doi suceveni chefuiau cu prietenii, se pare că o a treia persoană era în casa lor. Mare le-a fost surpriza când s-au întors și darul dispăruse!

De necrezut! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu darul de nuntă al sucevenilor
Când au ajuns acasă, au văzut că cei 17.800 de euro au dispărut. Bonus: casa era întoarsă cu susul în jos, iar geamul de la bucătărie era larg deschis. Șocați, mirii au sunat imediat la poliție, pentru a inspecta locul faptei.

Mirele și mireasa au și o bănuială de suspect care ar fi nimeni altul decât iubitul vecinei lor. Bărbatul nu doar că nu a venit la nuntă, dar nu era nici la prima abatere de acest gen.

„Am sunat la poliţie şi a venit şi a făcut cercetări la faţa locului. A fugit cu 17.800 de euro, banii făcuţi cu o zi înainte de nuntă, bani pe care nu am apucat să îi ducem la bancă.

Persoana e concubinul vecinei de deasupra, care are mai multe antecedente de furturi și de spart locuinţe. Nu a fost la nuntă, nu aveam prietenie.

L-a văzut un vecin la ora 18.00, stătea speriat sprijinit de colţul blocului. A intrat pe geamul de la bucătărie, s-a căţărat ori pe cutia de gaze, ori pe… Geamul era rabatat şi l-a deschis el cu metodele lui. A intrat în locuinţă şi a distrus tot, a aruncat toate hainele”, a spus mirele păgubit