fbpx

Elena Băsescu a făcut risipă de acid hialuronic. Mezina fostului președinte este de nerecunoscut

Elena Băsescu pare că a făcut risipă de acid hialuronic când și-a injectat buzele, iar imaginea cu ea a făcut vâlvă pe internet. Este binecunoscut faptul că EBa acordă multă atenție felului în care arată, însă de data asta a exagerat. Comentariile n-au întârziat să apară, internauții atrăgându-i atenția că a devenit de nerecunoscut.

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, cu greu mai amintește de cea care era când a intrat în politică. EBa are în prezent 42 de ani și este mama a trei copii. Cu taote acestea, în ciuda celor trei nașteri, ea are un fizic de invidiat. Însă, după cum se știe, Elena Băsescu este mare amatoare de operații estetice, apelând adesea la astfel de intervenții. Recent, ea și-a mai făcut o intervenție în zona feței, aspect foarte evident în ultima imagine pe care a postat-o pe contul de socializare.

Elena Băsescu  a trecut prin mai multe transformări de-a lungul anilor, iar înaintarea în vârstă a dus-o mai aproape de acele cu hialuronic şi bisturiele medicilor esteticieni. A renunțat la breton și acum poartă cărare pe mijloc, și-a schimbat stilul vestimentar, a adoptat alt stil de a se machia și știe cum să își pună trăsăturile în evidență, dar exagerările sunt aspru taxate de internauţi

Elena Băsescu acordă foarte multă atenție felului în care arată, însă nu de puține ori fanii au acuzat-o că a exagerat cu dieta sau cu intervențiile estetice. EBa a trecut din nou pragul medicului estetician, iar rezultatul nu este deloc unul reușit. Fiica cea mică a fostului președinte al României are buzele deformate după injectarea cu acid hialuronic.

EBa arată total diferit după ce și-a mărit buzele prin injectare cu acid hialuronic, însă de această dată a cam exagerat, căci modificarea nu a adus nicio îmbunătățire aspectului fizic, ci dimpotrivă, sunt de părere cei care o urmăresc pe Instagram. Chipul Elenei Băsescu arată destul de inestetic, zic fanii, după ce și-a retușat buzele, care acum sunt prea mari pentru fizionomia ei, fiind și mult mai slabă ca în trecut.

Cu toate astea, Elena Băsescu se pare că este foarte mulțumită de rezultat, așa că a publicat o poză pe contul personal de Instagram. Imaginea a fost însoțită și de un mesaj: „What Goes Around… Comes Back Around”, probabil inspirație din piesa lui Justin Timberlake, melodie care are un mesaj de dragoste. Piesa face referire la un joc între doi parteneri.

Elena Băsescu și-a închis afacerea cu haine

Afacerea cu haine pe care Elena Băsescu o deținea încă din anul 2018 nu a fost foarte profitabilă. Mezina fostului președinte Traian Băsescu a decis să închidă firma. În urmă cu 4 ani, EBa deschisese un atelier cu haine pentru mamă-copii, însă vânzările nu au fost pe măsura așteptărilor sale. Hainele comercializate de fata cea mică a lui Traian Băsescu aveau prețuri cuprinse între 150 şi 400 de lei.

Pe una dintre rețelele de socializare, Elena Băsescu a postat o fotografie în care apare îmbrăcată cu o creație de-ale Danei Budeanu. Fiica lui Traian Băsescu poartă o rochie neagră, mini, extrem de mulată și cu spatele gol. „Little black dress”, a scris EBa la descrierea fotografiei de pe Instagram.

După divorțul de Bogdan Ionescu, bărbatul cu care are doi copii, ea l-a cunoscut pe Cătălin Tomata, cel cu care a mai făcut un copil, mai exact o fetiță. Relația Elenei Băsescu cu tatăl Anastasiei s-a încheiat la scurt timp, iar până acum fiica fostului președinte nu s-a mai afișat cu niciun alt bărbat.