fbpx

Ce s-a aflat despre văduva lui Leo Iorga. Mulți au judecat-o aspru pentru ce face

Autor:

Data:

Au trecut trei ani de la moartea lui Leo Iorga, unul dintre cei mai mari și mai iubiți artiști din țara noastră. S-a chinuit mult din cauza unei boli care i-a marcat ultimii ani din viață, iar în ciuda eforturilor medicilor și a dorinței artistului de a răzbi, în cele din urmă corpul său a cedat. Leo Iorga a lăsat în urma sa o soție îndurerată și doi fii care îi simt lipsa zilnic.

După o lungă suferință, văduva lui Leo Iorga iubește din nou. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, Paula Iorga trăiește o poveste de iubire cu Aurel Dincă, un cântăreț de muzică rock. Leo Iorga s-a stins din viață pe 3 noiembrie 2019 după o lungă suferință. Soția sa i-a fost alături până în ultima clipă. Împreună au trecut prin toate, la bine și la greu, iar despărțirea a fost extrem de dureroasă.

Viața merge înainte, însă, iar acum, la trei ani de la trecerea în neființă a artistului, Paula Iorga iubește din nou. Ea este într-o relație cu Aurel Dincă, fost solist al trupei Krypton.

Într-un interviu recent, Paula Iorga a vorbit despre regretatul ei soț și despre actuala relație pe care o are cu Aurel Dincă. Ea a ținut să precizeze că Leo va rămâne soțul ei, marea ei dragoste, tatăl copiilor ei.

‘Treburile mele personale rămân treburile mele personale. Viața mea privată nu face subiectul unei mediatizări, pentru că ce a fost, a fost și ce va fi, va fi. Sunt foarte bine, rugăciunile mele au fost ascultate. Eu sunt o femeie credincioasă, nu sunt habotnică. Doar ce am fost la mormântul soțului meu, pentru că imediat se fac trei ani de când nu mai este, am aranjat acolo și arată foarte bine. Leo va rămâne Leo forever, soțul meu, marea mea dragoste de 30 de ani, tatăl copiilor mei’, a mărturisit Paula Iorga, soția lui Leo Iorga, pentru spynews.ro.

Ce spune fiul lui Leo Iorga despre relația mamei lui

Paula Iorga are toată susținerea fiilor ei cu privire la relația pe care o are în prezent. Ea a suferit mult după pierderea soțului ei pe care l-a îngrijit ca pe un copil, iar acum soarele a răsărit din nou pe strada ei.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Edy Iorga este de acord ca mama lui să-și refacă viața, considerând că este o femeie, tânără, frumoasă, și merită să fie fericită.