fbpx

Maite Perroni, actrița din „Rebelde”, s-a căsătorit cu Andres Tovar

Autor:

Data:

Maite Perroni, îndrăgita actrița din serialul fenomen „Rebelde”, s-a căsătorit cu iubitul ei, Andres Tovar. Cei doi și-au unit destinele la o lună după ce au anunțat că s-au logodit.

Maite Perroni și producătorul de televiziune Andres Tovar se cunosc de mai bine de 20 de ani, dar au început să formeze un cuplu anul trecut.

Maite Perroni, acuzată că i-a distrus căsnicia lui Andres Tovar cu Claudia Martin

Actrița a anunțat oficial că are o relație cu Andres Tovar în octombrie 2021, după ce cu câteva luni înainte a fost acuzată că ar fi fost responsabilă de destrămarea căsniciei dintre iubitul ei și fosta lui soție, actrița Claudia Martin.

Maite Perroni, actrița din „Rebelde”, s-a căsătorit cu Andres TovarIcon photo

Am trecut prin hărțuire, șantaj, manipulare și chiar a fost pusă în pericol siguranța noastră și a familiilor noastre. Lucrurile nu au fost așa cum au fost povestite și nu vrem să facem parte din acest circ mediatic (…). Din acest motiv, este foarte important pentru noi să clarificăm această situație.

Suntem prieteni de 20 de ani și anul acesta ne-am dat seama că trecem prin același proces: fiecare dintre noi eram în doliu pentru că încheiasem o relație romantică. Din acest motiv, pentru prima dată de când ne-am cunoscut, ne-am dat ocazia să ne descoperim din alt punct de vedere, să ne vedem cu ochi diferiți și astăzi suntem foarte fericiți împreună, a explicat Maite Perroni.

Maite Perroni, actrița din „Rebelde”, s-a căsătorit cu Andres Tovar

Actrița în vârstă de 39 de ani și productorul TV au organizat o nuntă ca în povești într-i locație exclusivistă din Valle de Bravo, aproape de Ciudad de Mexico. Printre vedetele care au participat la eveniment s-au numărat și foștii colegi de trupa RBD, precum și din serialul „Rebelde”: Anahí, Christopher von Uckermann, Christian Chávez, Angelique Boyer, care a mers însoțită de iubitul ei, Sebastian Rulli.

Facem primii pași ai vieții pe care vrem s-o construim împreună… înconjurați de familia noastră și de mână cu Dumnezeu, azi primim o binecuvântare. Suntem fericiți pentru că putem să facem pași care să întărească drumul nostru în acest plan în care am reușit să coincidem și pe care destinul nu l-a dăruit, a mărturisit Maite Perroni în dreptul unei fotografii de la nuntă.