fbpx

Fiul lui Nelson Mondialu a făcut nunta. Cine este soția lui Livian Pop

Livian Pop, fiul lui Nelson Mondialu, a făcut nunta, tânărul unindu-și destinele cu partenera sa în weekendul care tocmai s-a încheiat. Câștigător al sezonului 2 de la Puterea Dragostei, alături de Bianca Comănici, cei doi au format un cuplu pentru o perioadă. Cu toate acestea, relația lor nu a mers, iar anul trecut Livian Pop anunța că formează un cuplu cu Alexandra Dumitru, cea care i-a devenit soție.

Livian Pop, unul dintre foştii participanţi ai show-ului „Puterea Dragostei” și câştigător al sezonului doi, și-a găsit jumătatea. Fiul lui Nelson Mondialu trăieşte o poveste de iubire din vara anului trecut, iar acum a făcut pasul cel mare.

În weekend, Nelson Mondialu a făcut o dezvăluire-bombă la nunta fiului său. Livian Pop, fostul iubit al Biancăi Comănici, a avut mai multe relații eșuate, motiv pentru care a preferat singurătatea pentru o lungă perioadă de timp. Însă în vara anului trecut, acesta a făcut publică noua sa relaţie, dezvăluind cine este tânăra care a reușit să îi cucerească inima. Acum, la mai bine de un an de când și-a asumat relația cu Alexandra Dumitru, Livian Pop a decis să facă și pasul cel mare.

Marele eveniment are loc la doar câteva săptămâni după ce Livian Pop și de acum soția lui au fost plecați într-o vacanță de vis în Portofino. Cei doi îndrăgostiți și-au jurat iubire veșnică, ajungând și în fața ofițerului de stare civilă, dar și la altar! Livian Pop a purtat în ziua nunții sale un costum bleumarin, în timp ce proaspăta sa soție a ales să îmbrace o rochie albă. Buchetul de flori nu avea cum să lipsească, iar tânăra a ales trandafirii albi care simbolizează inocenţa, puritatea şi loialitatea dintre soţ şi soţie.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să încep o nouă etapă a vieții și un nou drum drept și minunat alături de familie și credință. O nouă etapă în familie!”, este mesajul transmis de Livian Pop.

Anunțul făcut de Nelson Mondialu
Tatăl lui Livian, Nelson Mondialu, a ieşit în evidenţă şi de această dată. Cunoscutul interlop a avut o apariţie uluitoare, îmbrăcat cu un costum negru cu dungi albe, pe care l-a asortat cu o pălărie. În tot acest timp, soția sa a optat pentru o rochie lungă și mulată. Nelson Mondialu a fost şi cel care i-a pus pe internauți pe jar cu anunţ făcut mai în glumă, mai în serios:

„S-a mărit familia. Suntem cinci!”

Fanii lui Livian Pop au tras concluzia că soţia acestuia este gravidă și i-au făcut diverse urări:

„Înseamnă că e gravidă, să fie într-un ceas bun/ Zic să fie o pereche să îi dați de lucru lui tataie Nelson/ Înseamnă că vine un bebe/ Mai vine un oconaș?”.

Culmea este că acum ceva timp chiar Livian Pop anunţa pe TikTok că partenera sa urmează să-l facă tată: „E gravidă muierea mea, mă!”.