fbpx

Shakira și Pique, prima întâlnire după lansarea piesei „Pa tipos como tu”. Fostul fotbalist s-ar fi…

Shakira și Gerard Pique s-au întâlnit pentru prima dată de la lansarea piesei „Pa tipos como tu”, în care artista l-a „desființat” pe fostul ei partener.

Cântăreața columbiană a decis să lase diferențele de opinie deoparte și să îl primească pe Pique în casa ei, pentru a-l sărbători pe fiul lor, Milan, care a împlinit 10 ani.
Shakira și Pique, prima întâlnire de la lansarea piesei „Pa tipos como tu”

Potrivit presei spaniole, Shakira a organizat o petrecere pentru fiul ei cel mare, iar printre invitați s-a numărat și Pique.

Shakira și Pique, prima întâlnire după lansarea piesei „Pa tipos como tu”. Fostul fotbalist s-ar fi despărțit de Clara Chia MartiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Pe data de 22 ianuarie, Gerard Pique a ajuns la fosta lui casă, însă a intrat în locuința Shakirei prin casa părinților lui, aceștia fiind vecinii artistei și dețin părți comune, notează Hola!

Acum, artista ar vrea să ridice un zid între casa ei și cea a părinților fostului fotbalist.

Shakira și Pique s-au despărțit anul trecut, după o relație de 12 ani. Fotbalistul a înșelat-o pe cântăreață cu o tânără în vârstă de 23 de ani, Clara Chia Marti.

Pique s-ar fi despărțit de Clara Chia Marti

Piesa Shakirei, „Pa tipos como tu” se pare că a avut un impact asupra relației lui Pique cu Clara Chia Marti. Potrivit unor zvonuri apărute în presa din străinătate, fostul fotbalist și iubita sa au întâmpinat câteva probleme.

Ziarul spaniol El Español a scris că Pique și Clara Chia trec printr-o perioadă dificilă. Certurile ar fi apărut după lansarea piesei Shakirei, iar tânăra chiar s-ar fi mutat din apartamentul fostului fotbalist.

Între timp, Gerard Pique a părăsit Barcelona și a călătorit la Paris, unde a fost văzut la câteva evenimente din cadrul Paris Fashion Week. Sportivul chiar a fost fotografiat cu Irina Shayk, care de curând a urcat pe podium pentru a defila pentru casa de modă Schiaparelli.