fbpx

Fiica lui Garcea din Vacanta Mare este superba. Cum arata Ivona

Autor:

Data:

Fiica lui Garcea din Vacanta Mare se numeste Ivona si este frumoasa foc. Atrage toate privirile, dar i-a dat tatalui ei celebru mai multe motive sa fie mandru. Pe langa aspectul fizic de invidiat, tanara se poate lauda in fata oricui ca are si o educatie deosebita. Putina lume stie detalii despre viata personala a lui Mugur Mihaescu.

Il cunosc milioane de romani dupa ce a jucat faimosul rol Leana din scenetele Vacanta Mare, dar familia lui a stat mereu departe de lumina reflectoarelor. Sotia lui Mugur se numeste Rodica si a ales sa ramana in umbra sotului ei, crescandu-si impreuna fiica intr-un mod care poate i-ar uimi pe multi. I-au lasat libertatea de a lua singura decizii.

Fiica lui Mugur Mihaescu a studiat la liceul Gheorghe Lazar. A absolvit cursurile de acolo in anul 2016, iar media de la Bacalaureat a fost de 9,95. Ulterior, a decis sa plece peste hotare, studiind la o universitate din Marea Britanie, informeaza realitatea.net.

Fiica lui Garcea din Vacanta Mare. Se pare ca nu s-a multumit cu drumul comod in viata pe care ar fi putut sa i-l ofere parintele ei, asa ca a decis sa se angajeze. Conform unica.ro, Ivona a decis sa lucreze pentru o agentie de turism din Marea Britanie, incepand din primavara anului trecut. Tatal ei se mandreste cu faptul ca nu i-a impus vreodata pe ce drum sa porneasca in viata.

„Nu mi-am crescut fiica dupa o reteta anume. Pur si simplu, am decis impreuna cu sotia mea, Rodica, sa avem incredere totala in ea. Dar, ne-am asigurat, si eu, si maica-sa, ca a primit abc-ul regulilor de viata, alea care incep mereu cu regulile de bun simt, cele pe care le stim toti”, a declarat Mugur Mihaescu pentru impact.ro.

Fiica lui Garcea din Vacanta Mare. „Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desavarsire. Pentru mine exista o singura porunca: Nu face rau!”, a mai adaugat ulterior actorul. „Tata mi-a spus ca pot sa fac ce vreau, ca exista nevoie si de maturatori pe strada, dar n-am vrut sa fiu unul dintre ei”, marturisea chiar Ivona in trecut, atunci cand a decis sa vorbeasca public despre cariera ei.