fbpx

Alex Bodi s-a despărțit de iubita lui și s-a împăcat cu mama fetiței sale

Alex Bodi a dat vestea momentului în showbiz! Afaceristul a confirmat despărțirea de celebra Ema Uta și a vorbit extrem de frumos despre mama fetiței sale, semn că între cei doi se înfiripă din nou ceva.
Alex Bodi a vorbit tranșant despre despărțire

După un scandal monstru între cele două make-up artiste Alex Bodi a decis. Despărțirea de Ema Uta este una definitivă, după cum a povestit chiar el. Afaceristul a vorbit și despre relația pe care o are cu mama feiței lui, Iulia Sălăgean, la adresa căreia a avut numai cuvinte de laudă.

“Eu și fosta mea iubită ne-am înteles foarte bine, a fost o relație frumoasă, au fost sentimente, sunt sentimente, ne-am înțeles foarte bine din multe puncte de vedere, dar nu am rezonat la un singur lucru. Nu pot să spun că nu mi-a acceptat fetița, mi-a iubit fetița, a avut grijă de ea, doar că i-a stat mereu în ghimpe relația noastră când era vorba de Iulia. Indiferent dacă o să fiu sau nu cu Iulia împreună, eu o să-i asigur mereu un trai bun. Iulia mi-a fost alături în cele mai grele momente. Timp de 4 ani și jumătate Iulia m-a așteptat. Ea și-a așteptat bărbatul. Nu vreau sa accept un scandal între iulia și Ema. Iulia și-a dedicat o parte din viața ei să aibă grija de fetița noastră. Nu o voi judeca niciodată greșit pe Iulia. Nu e o femeie să tragă bărbații de oraș de ea. Nu bea și nu se droghează, așa cum fac altele prin oraș.”, a spus Alex Bodi.

Alex Bodi a mărturisit că fetitța lui este cea mai importantă pentru el și nicio femeie nu ar putea interveni între el și copilul lui. Iar dacă mama fetiței nu a fost respectată de către Ema Uta, afaceristul i-a făcut vânt rapid.

“Nu există nimeni care să îmi poată impune să stau departe de fetița mea. Copilul meu trebuie să fie ce contează pentru tine, daca nu imi respecți copilul, nu o respecți pe mama lui, nu mă respecți pe mine. Ce e mai scump pentru un copil? Mama. Cine are grijă de un copil cel mai mult? Mama. Copilul e mereu atașat de mamă, nu vreau să-mi văd niciodată în viața mea copilul supărat dintr-un motiv sau altul. Am vrut doar să clarific chestiile astea, atâta tot.”, a mai spus Alex Bodi.