fbpx

Horoscop 5 august 2022. Previziuni astrologice speciale pentru toate zodiile

Horoscop 5 august 2022. Află ce spun astrele despre zodia ta! Previziuni astrologice speciale pentru fiecare dintre cele 12 zodii. Norocoșii zilei sunt nativii zodiei Fecioară și Săgetător. Astrele au recomandări specifice pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Horoscopul zilei de vineri, 5 august 2022
Ce ți-au rezervat astrele pentru această zi în funcție de zodia în care te-ai născut. Previziuni astrologice și sfaturi din partea astrelor.

Zodia Berbec – astrele te sfătuiesc să faci eforturi, de dragul tău și al celor din jurul tău, să alungi toți norii negri care se vor aduna astăzi, din senin, pe cerul tău.

Zodia Taur – există cineva în anturajul tău o persoană care te stresează mult. Astrele te sfătuiesc să pui piciorul în prag și să te eliberezi de acest stres. Nu ține în viața ta persoanele toxice.

Zodia Gemeni – ai de ales între mai multe variante iar asta te poate debusola. Uneori îți convine mai tare să nu ai de ales, decât să fii pus în ipostaza de a lua o decizie.

Zodia Rac – pot apărea probleme în cuplu din cauza faptului că ești foarte încăpățânat. Încearcă să lași de la tine, să asculți părerea partenerului de viață și vei vedea schimbări în bine.

Zodia Leu – ar trebui să nu mai ai așteptări de la cei din jurul tău, să facă ei ceva să-ți schimbe ție situația. Decizia este la tine, tu ai tot ce îți trebuie, mai puțin inițiativă.

Zodia Fecioară

O zi foarte bună pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei, atât din punct de vedere al banilor, cât și în spectrul familiei/relației de cuplu. Lucrurile se vor așeza foarte bine, iar voi vă veți simți eliberați de poveri și fericiți pe deplin.

Zodia Balanță – deși ești într-o stare de nemulțumire, nu faci niciun efort pentru a schimba lucrurile. Starea ta generală este proastă, dar și contagioasă.

Zodia Scorpion – este posibil să te simți blocat în relația de cuplu, din diverse motive. Astrele te sfătuiesc să ai grijă la reacțiile tale pentru că ar putea duce la mai multe complicații.

Zodia Săgetător – zi foarte bună din punct de vedere financiar pentru nativii zodiei Săgetător. Pentru o bună perioadă de timp, banii nu vor mai fi o problemă pentru voi.

Zodia Capricorn – este posibil ca astăzi să vezi obstacole acolo unde nu sunt sau să le exagerezi pe cele care există. Ar trebui să înțelegi că nu faci decât să îți creezi o povară pe care tot tu o vei duce pe umeri.

Zodia Vărsător – depune toate eforturile pentru a nu te lăsa pradă gândurilor negre și încearcă să ignori trecutul. Ai fost acolo, nu mai e nimic nou. Privește în față!

Zodia Pești – ziua de astăzi vine cu probleme care te vor stresa, dar cărora le vei veni de hac foarte rapid.