fbpx

Horoscop septembrie 2022

Horoscop septembrie 2022: zodia Berbec

În septembrie 2022 Berbecii dau dovadă de un ascuțit simț practic, astfel că se pregătesc intens pentru noul sezon ce vine. Plănuiesc în detaliu ceea ce vor să obțină de la această perioadă și nu vor sta prea mult pe gânduri până se vor apuca de treabă. Este o perioadă benefică rezolvării multor probleme și totodată este esențială din punct de vedere strategic, căci Berbecii vor ști spre ce să se îndrepte și ce rezultate să aștepte de la ei în această toamnă.

Îi vom descoperi pe Berbeci ca fiind dinamici și dând dovadă de mare puterea de muncă, ca fiind perseverenți și hotărâți, cu o listă lungă de lucruri pe care trebuie să le realizeze, dar nu vor tolera nicio amânare. La finalul acestei luni vor culege roadele reprezentate prin succesul și realizările lor.

Horoscop septembrie 2022: zodia Taur

Întregul an 2022 a fost pentru nativul Taur unul al transformării, transformare ce am putea spune că a început chiar mai devreme cu câțiva ani. În septembrie 2022 se vor face simțite intens influențele astrale privind anumite direcții pe care Taurii trebuie să se hotărască să le ia în viață. Fie este vorba despre relațiile pe care le au cu prietenii sau parteneriatele de afaceri, constatând că este timpul să facă schimbări și să lărgească aceste cercuri relaționale, fie este posibil să se despartă de acești oameni și să ia de la capăt această construcție pe care o vor dori cu un cu totul alt design. E posibil să se mute într-o altă localitate sau chiar într-o altă țara.

Horoscop septembrie 2022: zodia Gemeni

Luna septembrie 2022 este pentru nativii Gemeni ca o pauză bine meritată. Este timpul ca aceștia să decelereze ritmul alert în care alergau până acum și să se gândească mai atent și mai profund la ceea ce îi face cu adevărat fericiți în viață. Este timpul să ia propriile decizii și să nu se mai lase influențați de ceilalți.

Dragostea o vor trăi la superlativ, astfel ca în cuplu vor încerca să restabilească armonia și să construiască momente frumoase alături de persoana iubită. Vor încerca să-și surprindă partenerul de viață cu gesturi tandre, cu ieșiri romantice și mici escapade pe care le vor transforma în miniconcedii de neuitat.

Horoscop septembrie 2022: zodia Rac

Luna septembrie 2022 este despre creativitate și prosperitate. Nativii Rac primesc energii astrale pozitive, reușesc să comunice extraordinar de bine cu cei din jur, își ating scopurile și câștigă discuțiile în contradictoriu, dar mai ales știu să negocieze pentru a ajunge la țelul dorit.

O luna plină de succes și de realizări pentru nativii Rac, dar totodată aceștia vor simții nevoia să facă unele schimbări în ceea ce privește viața personală. Poate doresc să se înscrie la anumite cursuri de specializare, poate vor să se mute sau să facă renovări în locuință. În tot cazul vor simți că este timpul să facă îmbunătățiri în anumite aspecte ale vieții lor.

Horoscop septembrie 2022: zodia Leu

Leii par un pic mai grăbiți decât de obicei în septembrie 2022, dorindu-și ca succesul să vină mai repede decât este posibil. Pot deveni nerăbdători și agitați, poate chiar impulsivi atunci când lucrurile nu merg așa cum și-ar dori.

Sfatul Universului spune ca Leii să încerce să transforme provocările în oportunități, să respecte ritmul valului pe care merg și chiar să se folosească de acesta, și nu să se opună fluxului energetic al Universului. Chiar și blocajele pot deveni ocazii de transformare în succes dacă Leii își redobândesc răbdarea și capacitatea de a privii strategic asupra evoluției lucrurilor.

Horoscop septembrie 2022: zodia Fecioară

Pentru Fecioară se anunță drumuri noi în fața lor și alte uși deschise. Poate că este timpul să încheie o anumită etapă din viața lor și să lase loc unui nou început. Sau poate că nu au nimic de încheiat ci pur și simplu au doar de dat startul către realizarea unor noi proiecte, către împlinirea unor visuri mai vechi.

În dragoste, Fecioarele vor încerca să rezolve probleme mai vechi și să restabilească armonia și romantismul. Sunt dispuse să facă compromisuri în numele iubirii și vor fi foarte atente la nevoile partenerului de viață.

Horoscop septembrie 2022: zodia Balanță

În septembrie 2022 Balanțele se vor focusa în special pe viața de familie, relaxare și împlinire emoțională ori spirituală. Așadar vor căuta să aibă multe activități alături de toți cei dragi, de copii și de persoana iubită. Vor ști să se distreze și să aducă voia bună în familie și se vor relaxa cât să le ajungă pentru întreg anul de muncă pe care l-au avut până acum.

Dragostea o vor trăi la superlativ, iar romantismul Balanțelor va ieși la iveală. Vor fi atente la nevoile partenerului de viață și vor încerca să vindece fisurile pe care cuplul le-a suferit în ultima perioadă de timp. Au grijă să se simtă acasă, să reamenajeze căminul într-o manieră cât mai confortabilă și relaxantă, în care atât Balanțele, cât și cei dragi să se regăsească și să se întâlnească cu drag la final de zi.

Horoscop septembrie 2022: zodia Scorpion

Luna septembrie 2022 reprezintă o perioadă de tranziție și de transformare pentru nativii Scorpion. Este o perioadă propice ca acești nativi să privească în interiorul lor, să își identifice temerile, nevoile, dar și aspirațiile și acele lucruri ori situații care îi determină să se simtă fericiți.

Este timpul să lucreze la bunăstarea proprie, la fericirea interioară și la echilibrul emoțional. Se pot confrunta cu gânduri contradictorii sau cu stări de dispoziție care să se schimbe brusc. Astrologul le recomandă să aibă răbdare cu ei înșiși, să-și trateze indispozițiile ori frustrările cu blândețe și iubire de sine.

Horoscop septembrie 2022: zodia Săgetător

Toamna debutează cu multe nevoi pentru nativii Săgetători și vorbim atât despre dorințe neîmplinite, cât și noi scopuri pe care Săgetătorii și l-a propus de curând.

O perioadă în care îi vom regăsi pe Săgetători ca fiind foarte agitați, impulsivi și cumva egocentriști până la egoism. Se întâmpla ca Săgetătorii să-și dorească să se pună pe ei înșiși pe primul loc în această perioadă, considerând că s-au neglijat o vreme și că această neglijență a dus la dobândirea unor frustrări sau chiar dureri sufletești pentru acești nativi.

Horoscop septembrie 2022: zodia Capricorn

Voit sau nu, Capricornii se vor trezi la o linie de start. În fața lor este un nou început, însă Capricornii nu știu dacă pe această pistă necunoscută trebuie să alerge ori să meargă cu prudență. În fața lor se află necunoscutul și imprevizibilul, iar Capricornii trebuie să fie pregătiți pentru orice.

Sfatul Universului este ca acești nativi să își asculte intuiția și să scoată din sacul emoțiilor curajul pentru care sunt cunoscuți, caci vor avea nevoie să acționează și să nu rateze oportunitățile pe care viața le aduce în cale.

Horoscop septembrie 2022: zodia Vărsător

Vărsătorii se vor simți nerăbdători să rezolve tot ceea ce au lăsat în urmă, astfel că îi vom găsi ca fiind grăbiți, dar totodată foarte organizați și responsabili. Îi vom simți ca un titirez în jurul nostru care, deși este prezent, abia de-l întâlnim.

Așadar îi așteaptă pe Vărsători o perioadă în care vor dori să obțină foarte multe rezultate într-un timp foarte scurt. Dacă vor reuși să-și păstreze ritmul și mai ales organizarea, luna septembrie va fi una de un adevărat succes pentru acești nativi.

Horoscop septembrie 2022: zodia Pești

Nativii Pești s-au hotărât să nu mai alerge în mai multe direcții în această lună, ci să se focuseze, rând pe rând,pe câte una din multele activități pe care le au de dus la bun sfârșit. Este o schimbare de strategie în ceea ce privește ritmul de viață personal, dar care pare să aibă succesul pe care peștii și l-au dorit.

În dragoste, nativii Pești vor fi suport pentru persoana iubită care va avea multă nevoie de ajutorul lor în această perioadă. Se vor bucura de armonie în relație și totodată de o aprofundare a legăturii pe care o au cu persoana iubită.