fbpx

Ilinca și George Simion au decis cu privire la primul copil. Ce nume va avea acesta

Autor:

Data:

Nici bine nu au terminat cu nunta că Ilinca și George Simion au și dat detalii cu privire la privire la primul copil și ce nume va avea acesta. În weekend, liderul AUR și aleasa inimii sale și-au unit destinele în cadrul unui eveniment la care au participat peste 10000 de invitați. Acum, George Simion și soția sa au dezvăluit că își doresc să devină părinți cât mai repede, politicianul gândindu-se să aibă șase copii.

Pentru George Simion și partenera sa, ziua de 27 august 2022 va rămâne cea mai specială zi din viața lor. Și asta deoarece ei și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, în cadrul unui eveniment grandios. Le-au fost alături zece perechi de nași, dar și zece mii de invitați. Însă nunta celor doi, la care a putut participa orice român și unde darul nu a fost obligatoriu, este doar începutul seriei de mari evenimente din viața de cuplu.

Ilinca și George Simion au decis cum se va numi primul copil
George Simion, liderul AUR, dar și Ilinca, femeia care i-a devenit soție la un an de la primul sărut, își doresc să devină cât mai curând posibil părinți. Și nu doar o dată, ci de mai multe ori, plăcerea lor fiind aceea de a avea o familie numeroasă. Conform liderului politic, după nunta anului urmează să dea, speră el, și vestea cea mare, căci, la un calcul simplu, din dorința soției plus dorința sa reiese că cei doi vor avea cel puțin șase copii.

„Prima oară ea a zis că vrea doi copii, acum ea vrea copiii cât mai repede. Undeva spre patru, eu zisesem că vreau șase. Acum vom vedea. Ei îi plac foarte mult copiii, eu o să fiu foarte mult plecat de acasă, așa că ar fi o idee foarte bună să îi facem repede. Dacă ne ajută Dumnezeu să îi creștem”, a spus George Simion.

Mai mult decât atât, George Simion și soția sa au ales deja și numele primului copil, în caz că va fi băiat sau fată.

„Ne-am gândit și la nume pentru primul copil. Dacă e băiat, va fi Radu, dacă e fetiță, Maria”, a mai adăugat liderul AUR.

Cine ar urma să-i ajute cu copiii
În plus, și ÎPS Teodosie, care a oficiat la nunta lor, i-a sfătuit să facă mulți copii și să fie o familie model. De asemenea, să nu uite niciodată emoțiile de la cununia religioasă, iar pe măsură ce trec anii să se iubească și mai mult.

„Trebuie să rămână cu Dumnezeu. Să fie o familie model. Așa nădăjduiesc. Fără credință, tradiție sau cultură suntem pierduți”, a spus ÎPS Teodosie.

Și pentru că-și doresc o familie așa mare, în speranța că planurile vor ajunge să devină realitate, George Simion spune că deja și-a pus și părinții și neamurile în temă, astfel încât toată lumea să se implice în creșterea copiilor.

„Am vorbit și cu mama soacră, și cu mama, cu mătușa să participe și ele la creșterea copiilor, să nu fie doar pe Ilinca treaba asta. Să fie bunice”, a mai spus liderul AUR.