fbpx

Insula Iubirii sezonul 6. Teodora Marcu a publicat prima imagine cu fetița sa. Cum arată bebelușul ei și al lui Alex

Autor:

Data:

Teodora Marcu, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 6, a publicat prima imagine cu fetița sa. Tânără în vârstă de 19 ani a născut pe 31 iulie la ora 4:44. Cu cine seamănă fetița.

Teodora Marcu trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale după ce a adus pe lume primul său copil, o fetiță sănătoasă, alături de Alex.

Deși cei doi s-au despărțită, Teodora luând această decizie, pare că destinul a vrut cu totul altceva! Imediat după ce au încheiat proiectul Insula iubirii, Teodora a aflat că este însărcinată și a luat decizia de a repara relația cu fostul său partener, Alex.

În urmă cu 18 ore, Teodor a postat prima imagine cu bebelușul său în pat. Fanii au fost extrem de bucuroși să o vadă și au felicitat-o.

Chiar dacă nu a dat prea multe detalii despre nașterea și fetiță, faptul că a postat imediat după naștere în mediul online i-a liniștit pe fani, fiind primul semn că amândouă sunt bine.

În finala Insula Iubirii sezonul 6, Teodora i-a cerut lui Alex, cel cu care avea o relație de 3 ani și era deja căsătorită, să se despartă pentru că a ales să se pună pe ea pe primul loc și să se descopere. Tocmai de aceea, ea a explicat că vrea să fie singură și a reușit să învețe cât de important este ca ea să fie bine datorită oamenilor cu care a interacționat pe insulă.

De cealaltă parte, Alex, soțul Teodorei, nu a fost mulțumit de decizia luată de soția sa, spunând că o iubește foarte mult și că o va iubi mereu indiferent de ceea ce face. Teodora părea extrem de hotărâtă și la discuția cu Alex de după bonfire când cei doi au vorbit față în față despre un viitor în care vor fi separați.

Fanii emisiunii, însă, au condamnat-o pe Teo pentru că nu a avut curajul să îl părăsească oricum pe Alex, chiar dacă e însărcinată. Ei i-au scris în comentarii că ar trebui să se aleagă pe ea și să nu se mai lase influențată de Alex.

Pentru că mesajele și comentariile răutăcioase au curs, Teo a simțit nevoia să clarifice situația și a postat o fotografie alături de Alex, explicând ce se întâmplă, de fapt, în relația lor.