fbpx

Jean Paler e transformat total dupa operatia la inima. A urcat pe scena cu 6 stenturi

In urma cu 10-20 de ani, Jean Paler era sufletul serilor de pe litoralul romanesc. In special la Teatrul de Vara din Eforie Nord se adunau fanii lui pentru a-l urmari in spectacole de comedie.

Azi, veteranul Revistei romanesti are sase stenturi si stimulator cardiac, isi duce viata sub semnul interdictiilor, dar nu poate renunta la scena.

Atent cu sanatatea sa, in special cu inima, salvata de ultima operatie – functiona la 33% din capacitate cand a ajuns pe mana chirurgului -, Paler nu si-a putut asuma un sezon artistic la mare, insa si-a indeplinit dorinta de a aparea in cateva spectacole alaturi de colegii lui Maria Dragomiroiu, Daniela Györfi, Constantin Enceanu, Adrian Enache si prietenul sau de-o viata Bebe Mihu, organizator de evenimente si sotul Mariei Dragomiroiu.

A urcat pe scena in plin program de recuperare, weekendul trecut, iar efortul i-a fost rasplatit de hohotele de ras ale spectatorilor – cel mai bun medicament pentru comicul de 56 de ani.

Schimbat, cu barba si cateva kilogame in plus, Jean Paler s-a dovedit a fi unul dintre cele mai gustate personaje ale spectacolului, fiind in forma, in ciuda succesiunii de internari, operatii si lesinuri in plina strada, care i-au marcat ultima decada a vietii.

Ca urmare a montarii stimulatorului cardiac, artistul nu mai poate sta la soare, nu mai are voie sa foloseasca telefoanele mobile, iar lavaliera o tine pe partea dreapta.