fbpx

Mama Deliei are probleme de sănătate! „Nu prea există leac…”

Gina Matache, mama Deliei, are probleme de sănătate. Aceasta a renunțat să mai ia tratament pentru durerile pe care le are la mână, asta pentru că nu există niciun leac. Invitată la un post de televiziune, artista a mărturisit că își lasă problema de sănătate în mâinile lui Dumnezeu.

„Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnzeu cu mila, cum o vrea așa face”, a declarat Gina Matache.

Mama Deliei are probleme de sănătate
Cântăreața susține că problema cu care se confruntă este mai gravă decât se aștepta, fiind vorba despre o complicație care nu trece prin tratament.

„Problema la mână e mai complicată decât credeam noi, nu prea există leac, nu prea avem practică, sunt lucruri puțin studiate. Mi s-a zis că mai mult nu se poate, deci ce poți să înțelegi. Nu există tratament”, a mai spus mama Deliei.

Gina Matache i-a luat pe toți prin surprindere cu o fotografie de pe patul de spital, în luna noiembrie a anului trecut. Contactată de jurnaliști, mama Deliei a mărturisit că s-a operat de tiroidă.

„Ce să pățesc? Nu am pățit nimic, doar m-am operat de glandă de tiroidă.

M-am operat aseară. Dacă îmi era teamă, ce să fac? Trebuia să mă operez, m-am operat pur și simplu, mai ales că am fost pe mână bună, pe mâna specialiștilor, așa că…”, a declarat Gina Matache.

Artista le-a mulțumit medicilor care s-au aisgurat că operația va fi una de succes. În urma operației, ea a mărturisit că se simte foarte bine.

„Nu se mai putea amâna această intervenție. Acum mă simt foarte bine. Nu am ce să zic, sunt niște oameni… să le dea Dumnezeu sănătate. În sfârșit, avem și noi niște medici calumea.

Cel puțin aici, nu știu cum or fi în altă parte. Aici, de la portar până la ultima e infirmieră e exemplar tot. Am avut noroc, nici măcar la operație nu am simțit durere, nu am simțit nimic”, a adăugat artista.

Motivul pentru care Delia nu vrea să facă un copil acum
Delia Matache este considerată una dintre cele mai bune voci de la noi și are o carieră fulminantă. În plan personal are un soț care o adoră, cei doi formând o familie fericită, însă puțină lume știe ce durere se află în sufletul Deliei. Atfel, chiar dacă are tot ce își dorește de la viață, ceva lipsește din viața ei!

Chiar dacă are milioane de fani în toată țara, Delia nu este pe deplin fericită, pentru că nu are poate cel mai important lucru – un copil.

Cu toate că formează o familie fericită cu soțul ei Răzvan, puțini știu durerea care se află în sufletul Deliei. Delia i-a spus Andrei motivul pentru care nu vrea să nască deocamdată.