fbpx

Nea Mărin a ajuns pe masa de operație. Liviu Vârciu a anunțat: “Vă dau o veste bună și una rea”

Îndrăgitul om de televiziune, Marin Barbu, cunoscut sub numele de Nea Mărin a ajuns pe masa de operație. Vestea despre starea de sănătate a acestuia a fost dată de către unul dintre apropiații săi, respectiv Liviu Vârciu. Iată ce s-a aflat despre omul care prezintă emisiunea Veniți pe la noi.

Liviu Vârciu a anunțat că Nea Mărin a fost operat de urgență. Se pare că îndrăgitul prezentator tv a suferit o intervenție chirurgicală de scoatere a apendicelui. Din fericire, Nea Mărin se simte bine și este în afara oricărui pericol. Iată cum a dat Vârciu vestea despre cel pe care îl consideră ca un tată:

„Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Marin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a d**** cum e el. A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Soția lui Nea Mărin este cea care are grijă de el în această perioadă. În scurt timp, pacientul va fi externat și va urma o perioadă de recuperare acasă. Nea Mărin trebuie să se refacă repede pentru că este o persoană activă și îl așteaptă multă treabă.

Nea Mărin are un stil de viață sănătos. Ce face în fiecare dimineață
Celebrul dansator de muzică populară are o familie frumoasă și o carieră impresionantă. La doar 15 ani a devenit coregraf al Ansambului Faur din București, iar apoi a câștigat numeroase premii cu echipa de dans “Căluşarii din Conţeşti”. A devenit cunoscut în toată țara prin intermediul emisiunii de la Antena 1 pe care o conduce – Poftiți pe la noi!

Nea Mărin este argint viu, nu stă nicio clipă pe loc, mereu face ceva, tot timpul este implicat într-o activitate. Într-un interviu mai vechi el a povestit care sunt tabieturile sale dimineața.

„Dimineața, la trezire, beau un pahar de apă și iau o lingură de miere. Urmează micul dejun, cu roșii, ardei, castraveți și o bucată de brânză proaspătă. Prânzul, pe care îl iau în jur de 13-14, constă într-un grătar cu o salată, iar cina, în jurul orei 19, într-o supă sau un pește la grătar. Gustările, la 2-3 ore de masă constau într-un fruct. Acesta este secretul meu”, spunea Nea Mărin.