fbpx

Nea Marin, prima reacție după despărțirea dintre Theo Rose și nepotul lui. Vedeta este complet șocată: “Mi-ai dat o veste…”

Subiectul despărțirii dintre Theo Rose și Alex Leonte este cel mai discutat în acest moment. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie, având în vedere că sunt împreună de ani buni. Nea Marin, unchiul lui Alex, a avut și el o primă reacție după aflarea veștii, care l-a șocat complet.

Nea Marin, șocat de decizia lui Theo
Theo Rose și Alex Leonte au plecat pe drumuri diferite de ceva timp. Nimeni nu a știut de acest lucru până când artista a fost surprinsă alături de un alt bărbat, în condițiile în care toată lumea știa că are deja un iubit. Vede

Nea Marin a fost contactat de către cei de la Cancan pentru a comenta cele întâmplate, dar celebrul coregraf a mărturisit că nu știa nimic legat de acest subiect. Unchiul lui Alex a spus că a vorbit cu acesta de curând, dar au abordat doar teme legate de familie, fără a aduce vorba despre despărțire.

„Nu știu absolut nimic. Chiar am vorbit alaltăieri cu el, tot așa… cu ale noastre și nu mi-a zis nimic. Habar nu am. Eu sunt plecat de trei săptămâni, sunt aici la filmări și chiar am vorbit cu el zilele trecute, bine, de ale noaste, de ale familiei, dar nu l-am întrebat ce, cum…”, a mărturisit Nea Marin pentru Cancan.

Nea Marin visa la căsătorie
Nea Marin a fost extrem de șocat de faptul că Theo se iubește acum tocmai cu regizorul filmului în care joacă. Celebrul om de televiziune spune că a intervenit de mai multe ori pentru a o lua pe Theo de la filmări ca să le cânte prietenilor lui, fără a se gândi că ea avea deja “pile” la ProTV.

Vedeta a mai adăugat, pentru aceeași sursă, că personal se gândea la căsătoria dintre Theo și Alex. Știa că se iubesc mult, artista făcea deja parte din familie și nu dădeau semne că nu se înțeleg bine.