fbpx

O femeie însărcinată a fost ucisă tocmai de una dintre prietenele ei pentru a-i fura copilul din pântece

O femeie însărcinată din Texas a căzut pradă dorinței arzătoare a prietenei sale de a avea copii. Acesteia i-a fost tăiat pântecul, conform DailyMail.com.

Taylor Parker, în vârstă de 29 de ani, este acuzată că a ucis-o pe Regan Simmons-Hancock, în vârstă de 21 de ani, însărcinată în 34 de săptămâni, și fiica ei nenăscută, Braxlynn Sage, în New
Boston, în octombrie 2020.

Cum s-a ajuns la crimă
Taylor Parker și-a păcălit luni întregi iubitul, dar și rudele astfel încât aceștia să creadă că este însărcinată, falsificând o sarcină, de asemenea, pe rețelele de socializare. Aceasta și-a cumpărat chiar și o burtică falsă de silicon.

Mai mult, autoritățile susțin că aceasta s-a prefăcut timp de 10 luni că este însărcinată.

Motivul din spatele acestei crime de neimaginat a fost unul strict personal: deși este mama a doi copii, Taylor Parker nu a mai putut da viață altuia deoarece în trecut a suferit o operație de îndepărtarea uterului. Ca atare, mâhnirea femeii a ajuns la cote maxim și astfel a ajuns la obsesia de a mai da viață unui copil.

Care este firul crimei
Pe data de 9 octombrie 2020 Taylor Parker a înjunghiat-o pe Regan Simmons-Hancock de peste 100 de ori, însărcinată fiind in 34 de săptămâni, apoi i-a zdrobit craniul cu un ciocan și s-a folosit de un bisturiu pentru a scoate copilul. Taylor a lăsat-o pe Regan să moară chiar în fața unuia dintre copiii săi.

Procurorii susțin că apoi a condus singură, cu copilul în poală și și-a pus placenta în pantaloni, pentru a face să pară că ar fi născut, deoarece cordonul ombilical era încă atașat.

Taylor Parker a fost arestată, nu la mult timp după acest gest, la circa 15 kilometri de locul crimei, conducând maşina şi ţinând pe genunchi bebeluşul nou-născut. Ea a susţinut că tocmai născuse. Imediat bebeluşul a fost dus la spital, dar nu a supravieţuit.

Cum s-a soluționat cazul
Taylor Parker a susținut că este nevinovată. Procesul ei a început lunea aceasta și ar putea risca pedeapsa cu moartea sau închisoarea pe viață fără eliberare condiționată dacă va fi condamnată pentru omor.

În afară de cele două crime pe care le-a săvârșit, omorul lui Regan și al copilului său, Taylor este acuzată și pentru falsificarea ecografiilor și pentru celebrarea dezvăluirii sexului bebelușului pe rețelele de socializare.

Un anchetator a declarat marţi în sala de judecată că, cu mai multe săptămâni înainte de crimă, Taylor Parker a început să urmărească femei însărcinate în magazinele specializate sau în maternităţi, potrivit postului de televiziune local KTAL.

Nu cu mult înainte de crimă, ea ar fi vizionat multe videoclipuri cu naşteri şi operaţii de cezariană. Anchetatorul a spus că femeia s-ar fi dat drept moaşă pentru a putea întâlni cu ușurință femei gravide, transmite KTAL.