fbpx

O recunoașteți ? Ea este una dintre cele mai de interes figuri politice pe care le-a avut țara noastră! Fotografie rară din copilărie

De curând au apărut în mediul online imagini rare din copilăria unei figuri politice din țara noastră ! Cine o recunoaște ? Iată ce poveste de viață ascunde chipul sau firav!

Fotografie rară cu o personalitate celebră din România

O recunoașteți ? Ea este una dintre cele mai de interes figuri politice pe care le-a avut țara noastră! Nimeni nu s-ar fi gândit că va avea un parcurs al vieții atât de greu …

Elena Udrea este protagonista din fotografia de mai sus! Aceasta a dat detalii din copilăria sa, pe blogul personal, în urmă cu ceva timp:

„Am crescut în perioada comunistă, așa că știu prea bine ce sunt lipsurile. Ciocolată era un lux. Nu am văzut Pepsi sauCoca Colapână la 14 ani, când a avut loc revoluția. Am avut partea mea de stat la cozi la ouă și cartofi.

Am avut însă norocul de a trăi într-o familie unită, care a încercat, chiar și în acele vremuri dificile și cu nivelul ei modest, să îmi asigure lucrurile de care aveam nevoie, fie că era vorba de haine și încălțăminte, fie de păpuși, cum își dorește orice fetiță”, a scris Elena Udrea, pe blogul ei, relatează capital.ro

Relație specială cu părinții
Totodată, în urmă cu câțiva ani, Elena Udrea a dat detalii emoționante din relația cu părinții săi:

„Îmi amintesc de copilăria mea cu și mai mult drag. Mereu am spus că aș retrăi copilăria, indiferent cât de greu a fost, câte lipsuri erau… Era de neconceput atunci să ai ciocolată. Asta se întâmpla de sărbători.

Sucuri nici nu vedeai, nici nu găseai, nici nu auzisem de foarte multe astfel de lucruri care acum par normale pentru unii copii, nu pentru toți, în continuare. Chiar și așa, mereu am spus că aș retrăi copilăria, așa cum a fost ea, cu tot dragul, pentru că a fost frumos. Amintirile sunt frumoase.”, povestea Elena Udrea despre copilăria sa, în urmă cu ceva timp, relatează aceeași sursă.