fbpx

O vedetă PRO TV a fost cerută în căsătorie. „Trupul și sufletul mi-au îngenuncheat de fericire”

Eveniment deosebit în familia Pro tv! Una dintre cele mai mari vedete ale trustului a fost cerută în căsătorie. Cererea a fost organizată într-un mod deosebit și extrem de emoționant pentru viitorii miri. Totul s-a încheiat cu un DA răspicat și o îmbrățișare plină de iubire.

Roxana Hulpe de la Pro tv se mărită
Una dintre cele mai îndrăgite vedete ale postului de televiziune din Pache Protopopescu a fost cerută în căsătorie. Este vorba despre Roxana Hulpe care a fost surprinsă într-un mod foarte plăcut de partenerul ei de viață.

O vedetă PRO TV a fost cerută în căsătorie. “Trupul și sufletul mi-au îngenuncheat de fericire”

Jurnalista trăiește o poveste de dragoste cu omul de afaceri Bogdan Rădulescu, cel care a înființat, alături de colegul său Edy Chereji, festivalurile Untold și Neversea.

Cererea de căsătorie a avut loc chiar în zona în care se desfășoară festivalul Untold, în Cluj-Napoca în perioada 4-7 august.

Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus, a scris Roxana Hulpe pe contul personal de Instagram.

Roxana Hulpe s-a despărțit de Alex Petricean
În trecut Roxana Hulpe a avut o relație cu celebrul bucătar Alex Petricean cu care urma să ajungă în fața altarului. Cum viața bate filmul întotdeauna, cei doi și-au spus adio când toată lumea aștepta să se căsătorească. Inițial pandemia le-a stricat planurile pentru nuntă, fiind nevoiți să amâne ziua cea mare, dar mai apoi s-au despărțit definitiv.

Trebuia să mă căsătoresc pe 30 mai (n.r. 2020), dar nu mi s-a arătat (…) Eu cu Alex ne-am cunoscut acum doi ani. La o filmare, în bucătărie, evident, după ce el câștigase Chef-ul anului la Gault&Millau. Am mers să fac un material, rugată fiind de cineva din redacție pentru că eu nu mă ocup de acest domeniu. Eu sunt pe educație și social, spunea vedeta pentru life.ro.

Roxana Hulpe a împlinit 32 de ani pe 1 iunie. Până să primească ştirile de la ora 7 din weekend, Roxana Hulpe a fost rând pe rând reporter, prezentator şi redactor la rubricile de meteo, ori matinale, pentru Antena 1 Cluj, Look Plus, TVR 1 Cluj şi mai apoi Pro TV. Prezentatoarea tv formează un cuplu cu Bogdan Rădulescu, unul dintre organizatorii festivalului Untold.