fbpx

Previziuni septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru: „Nimeni nu scapa”

Autor:

Data:

Previziuni septembrie 2022. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru prima luna de toamna.

„Va fi o toamna intensa. Pe parcursul verii vor fi mai multe planete care vor intra in miscare retrograda, Uranus retrograd este foarte bine plasat in Taur, iar acum luna septembrie vine cu Mercur retrograd. Sincer, el nu ar fi atat de dur sau de agresiv, sunt planete mult mai grele si mult mai agresive.

„Mercur retrograd creste riscul de accidente si divort”

Sa vedeti in luna octombrie, cand va intra si Marte retrograd.

Mercur retrograd este planeta Fecioarei, pentru ca vorbeam de luna Fecioarei, si inseamna o planeta care isi pune amprenta asupra mai multor lucruri din existenta noastra si in primul rand potenteaza pericolul de accidente.

Va fi o luna destul de aglomerata, lumea se organizeaza, se intoarce din vacanta, din concediu, incepe freamatul peste tot, incep scolile, trebuie sa fie atenti oamenii la riscul crescut de accidente. Un sfat bun: „festina lente”, adica grabiti-va incet, fiti atent la acest risc.

Pe urma, Mercur retrograd poate sa vina cu certuri, dispute in plan amoros, pentru ca Mercur cand este in mers direct, da frau, lumea ia avant, discuta, nu pune la suflet, dar cand intra in miscare retrograda, ne aducem aminte de toate.

Cand vorbim de cupluri, de relatii, se scormoneste acolo, incep reprosurile. Prin urmare, risc crescut de certuri, de separari, de divort, de trantit usa, de plecat la mama.

 „Septembrie 2022 vine si cu tensiuni sociale si politice”

Apoi, mai vine cu tensiuni sociale si politice. Fiind o planeta a comunicarii, agitatiei, lucrurile trebuie puse cap la cap, lamurite, discutate si rediscutate. Septembrie vine cu tensiuni sociale si politice, pentru ca va creste gradul de nemultumire, pentru ca sapte planete retrograde nu e de aici de colo.

Si mai vine cu un blocaj pe comunicare, pentru ca unii nu sunt excelenti comunicatori si, prin urmare, in momentul in care Mercur este retrograd, parca nu-ti gasesti cuvintele, parca ai vrea sa faci alte lucruri, parca ai vrea sa te gandesti cum sa spui adevarul cuiva, dar sa nu superi”, a spus astrologul Mariana Cojocaru, la Antena Stars.

 „Risc de miscari de strada”

„Este zona de retrospectiva a ceea ce ai facut in trecut sau n-ai facut si trebuia pus ca sa te reorganizezi, sa poti sa faci. Retrograd inseamna restante din trecut, inclusiv din vietile anterioare, pentru ca unii nu stiu ce restante au si ce au promis ca vor indeplini in viata asta si vor indrepta, dar asta tine de astrograma karmica a fiecarui om.

Sunt in septembrie marcate 7 planete retrograde si, practic, are impact asupra zodiacului in ansamblu.

Avem Jupiter retrograd in Berbec si asta inseamna actiuni care tin de justitie, actiuni care tin de dreptatea pe care poti sa ti-o faci sau nu, de nedreptatile care se pot produce pe Jupiter retrograd, indreptarea unor chestiuni care tin de social si politic, a unor masuri care s-au luat si erau nedrepte pentru tara, pentru mapamond, pentru ca afecteaza intreaga planeta.

Avem si un Satun retrograd – este cel care constrange, disciplineaza, vrea si are pretentie de la noi. Se spune ca lucrurile trebuie gandite ca la carte, ideile trebuie sa fie reformatoare, geniale, de acolo si miscarile de strada care pot sa apara.

Suntem in anul Tigrului, echivalent Varsator-Tigru de apa. In 1956, acum aproximativ 60 de ani, cand a mai fost anul Tigrului de apa, au fost actiuni de strada in Romania, actiuni grele care au fost reprimate.

Si daca vor incepe tensiuni de strada, nu mai putem sa functionam ca pe vremea comunistilor si sa reprimam, cum era atunci. Deci clar ca anticipeaza ceva, cu miscari de strada, cu nemultumiri, cu frustrari, cu dureri acumulate.

Mai avem apoi Neptun retrograd in Pesti, care ne duce cu gandul catre ceva profund, latura aceasta nevazuta a lumii. Pentru unii inseamna crez, pentru altii inseamna tranzitie. Pentru cei mai multi poate sa insemne miscari macro in zona politica, deci lucrurile vor avea o anume evolutie.

Mai avem un Pluton retrograd in Capricorn. Capricornul in general este tacut si atunci e o chestiune care tine de psihic, de interior, de regasirea eului interior, de conectarea la eul superior, la univers, la astral, la energia planetelor, la magnetism.

Si, evident, Mercur retrograd care urmeaza in septembrie”.

„Planetele retrogradeaza pentru ca, daca nu ar retrograda, noi am tine-o intr-o directie, cum spune romanul de la tara, langa, nu ne-am mai uita in stanga, in dreapta. Altii ar calca pe cadavre ca sa faca o cariera de succes, altii nu tin cont si au impresia ca cu cat lovesc mai tare, cu cat afecteaza mai tare, cu atat sunt ei mai zmei, mai zbir. Nu este chiar asa.

Deci trebuie sa intre in miscare retrograda pentru ca oricine trebuie sa se reconecteze, sa intoarca fata catre trecut, sa se analizeze, sa vada ce are de facut de-acum incolo”.

Sfaturi de la Mariana Cojocaru

„La o astfel de energie este bine sa te conectezi in sensul cel mai profund. E o perioada de semibilant, cand trebuie sa vedem ce am facut si ce n-am facut. E bine, la fel, sa stim ce avem de facut de aici incolo si este o perioada in care multi vor fi dezorientati.

Singurul meu sfat este ca trebuie sa stim exact ce avem pe astrograma karmica si sa o conectam la vietile anterioare ale unui om, ca sa stim incotro sa mergem pe cariera, pe dragoste.

Cum folosim energiile ca sa ne fie bine

Trebuie sa le folosim energiile de cele mai multe ori in beneficiul nostru, retragandu-ne pe retrograd. 1-2 pasi inapoi, analizandu-ne pe noi in primul rand, pentru ca trebuie sa rezolvam lucrurile pe care le avem inscrise pe astrograma pentru noi si pe urma reanalizand fapte, ganduri din trecut.

Cand vorbesc de atatea planete karmice, nimeni nu scapa, toti suntem vizati, pe un segment mai ingust sau mai larg de destin. E de facut diferenta intre destin si soarta. Soarta spune ce tie scris in frunte ti-e pus, iar destinul – cum iti asterni, asa dormi. De aceea, cand vorbim de destin, multi au impresia ca pot plusa, pot forta lucrurile.

In momentul in care avem un background, unde avem lectii neintelese, lectii karmice care tin de trecut, vin si ne reexamineaza, sunt restante. Apoi, te trezesti in timp ca lucrurile nu evolueaza cum ai gandit, cum ai planuit. Inclusiv ma refer la relatiile sentimentale, matrimoniale, de iubire. Tine de magnetism, de energie, de sanatate, pentru ca ele sunt la pachet, dar unii nici nu cred, desi suntem in mileniul trei (…).

Multi cred ca daca pana la 60 de ani au facut toate nefacutele si la 60 de ani incep sa faca fapte bune, o sa fie sters din cartea destinului capitolul cu cele rele. Nu, nu se poate. In general, oamenii sunt imblanzi cu ei”.

„Traim vremuri atat de grele”

„In luna septembrie, actiunile sunt specifice lunii Fecioarei. Ne pregatim organismul pentru sezonul rece, trebuie sa venim cu un plus de vitamine, de fier, de calciu, de lucruri care sa ne pregateasca pentru trecerea catre zona aceasta, mai ales acum ca traim vremuri atat de grele.

Trebuie sa avem o retrospectiva a ceea ce inseamna studiile noastre, reorganizarea, reorientarea profesionala. Unii pot lua o decizii majore de plecat din tara, de venit din tara.

Exista aspecte care te duc cu gandul la afectiuni care se pot croniciza, iar Fecioara si asa are structura ipohondra si face din tantar armasar.

Trebuie sa fie atenti toti nativii daca merita sa faca anumite investigatii, daca merita sa faca anumite interventii, operatii, daca trebuie sa se ocupe mai mult de ei, dar nu numai in plan fizic, ci si in plan spiritual si sufletesc”, a spus astrologul Mariana Cojocaru pentru sursa citata mai sus.