fbpx

Vestea cruntă a dimineţii despre Viorel Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat

Viorel Lis a trecut prin clipe foarte grele, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Soția sa, Oana Lis, chiar a cerut ajutorul prietenilor săi de pe Facebook, iar acum a explicat cum se simte fostul primar al Bucureștiului.

Anul 2022 a fost unul foarte greu pentru Oana și Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei se confruntă cu probleme de sănătate, iar situația lor financiară nu este una tocmai bună.

De aceea, din disperare, soția sa a făcut apel la prietenii săi din mediul online, deoarece nu puteau suporta costurile terapiei.

Oana Lis, despre chinurile prin care a trecut
După ce mulți internauți au văzut postarea sa și au ajutat-o, Oana Lis a dorit să le mulțumească și să le dea vestea că, datorită lor, a reușit să îi mai amelioreze durerile soțului său.

„A scăpat de dureri, mulțumim oamenilor care ne-au ajutat cu donațiile. A făcut tot felul de terapii acasă, deoarece altfel nu mi le-aș fi permis, datorită acestui fapt a scăpat de dureri, ceea ce e foarte bine. Așa e trist, de curând a murit tatăl Marei Bănică, iar Viorel a suferit foarte mult că era prietenul lui din copilărie, a murit și Alexandru Arșinel, te afectează lucrurile acestea psihic.

Eu încerc să-l susțin cât pot și mă bucur că nu mai are durerile acestea maxime, dar na, ca la 80 de ani, trebuie să te obișnuiești și cu bătrânețea”, a declarat aceasta pentru Spynews.

Oana Lis a spus că duce o viață atipică din toate punctele de vedere. Potrivit vedetei, este greu pentru că nu poate sta tot timpul lângă Viorel, însă reușește să aibă un program cât de cât normal.

„Nu mă ajută nimeni, doar dacă plătesc. Eu fac și pe infirmiera și pe asistenta. Mai ies și eu să mă ocup de ale mele, dar viața mea e total blocată, e atipică, n-am mai fost la munte de 7 ani, n-am mai plecat din țară de 10 ani.

Normal că mai ies, mă mai duc și eu cu prietenele la mall, la o cafea, dar aici pe lângă casă, e normal”, a spus Oana Lis.

Vrea să îi facă TikTok lui Viorel Lis
Viorel și Oana Lis au fost cândva foarte prezenți în showbiz-ul autohton, însă odată cu apariția problemelor de sănătate, acest lucru nu a mai fost posibil. Soția fostului primar al Bucureștiului a dezvăluit că mulți oameni o roagă să îi facă TikTok lui Viorel Lis, dar nu a reușit să îl convingă.

„Eu tot îl rog să-i fac un Tik Tok să-l mai filmez, lumea întreabă, oamenilor le e dor să-l mai vadă la emisiuni, le e dor de el, dar n-am reușit încă să-l conving.

El urmărește acolo pe TikTok, se uită la alții”, a declarat aceasta.