fbpx

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru sambata, 3 septembrie 2022. Atentie Gemeni, Fecioare si Balante

Autor:

Data:

Sfatul zilei de sambata. Astrologul Pavel Globa recomanda tuturor nativilor sa fie atenti la detalii deoarece lucrurile pot scapa de sub control. O odihna buna este necesara pentru a pune in ordine gandurile si a va recupera.

Sfatul astrologului pentru zodiile de FOC

Berbec

Obtinerea succesului in multe cazuri va fi mult mai usor decat se astepta. Sunt posibile cunostinte ocazionale, care vor fi utile in viitor. Treburile casnice si problemele casnice pot interfera cu concentrarea asupra muncii, astfel incat riscul de a gresi creste. Perioada favorabila pentru cumparaturi. Puteti cumpara ceva nou pentru cei dragi.

Leu

Posibil progres in afaceri si succes la locul de munca. Trebuie doar sa dai dovada de perseverenta si seriozitate. In relatiile personale, domneste armonia si pacea. Este recomandabil sa incercati sa finalizati toate lucrarile incepute, deoarece acestea pot crea confuzie. Intalnirile romantice si plimbarile sunt bune.

Sagetator

Dimineata sunt asteptate lucruri importante, asa ca ar trebui sa va concentrati si sa luati acest lucru in serios. La urma urmei, este posibil sa faci greseli, care la randul lor pot afecta momentele de lucru. Neintelegerile in familie sunt probabile. Restul planificat pentru seara va trebui amanat, deoarece pot aparea probleme de sanatate.

Sfatul astrologului pentru zodiile de PAMANT

Taur

Trebuie sa te concentrezi pe munca pentru a lua deciziile corecte si pentru a evita greselile. Este probabil sa fie primite informatii noi si importante, principalul lucru este sa le percepeti corect. Merita sa va acordati timp pentru problemele casnice care sunt o prioritate in acest moment. Seara este buna pentru a primi oaspeti. Nu uitatti ca trebuie sa va relaxati .

Fecioara

Este indicat sa va faceti timp dimineata si sa fiti prudent. Acesta este ceea ce te va scuti de greseli grave. Este mai bine sa ascultati indemnurile intuitiei, care va vor arata intotdeauna calea corecta. Pot exista dezacorduri cu prietenii din cauza nepotrivirii intereselor. Nu este recomandat sa faceti cumparaturi, mai ales cele mari. Exista pericolul inselaciunii.

Capricorn

Pot exista probleme in familie care va pot distrage atentia si interfereaza cu concentrarea. Nu fi nervos si nu lua totul personal. Acest lucru poate duce la probleme de sanatate. Puteti lua initiativa in afaceri, ceea ce va fi apreciat. Comunicarea cu prietenii va oferi o oportunitate de a obtine raspunsuri la intrebari interesante.

Sfatul astrologului pentru zodiile de AER

Gemeni

Pot exista unele dificultati care vor interfera cu activitatile planificate. Relatiile cu colegii se pot deteriora, in timp ce starea emotionala va fi dezechilibrata. Ar trebui sa te calmezi si sa analizezi situatia. O plimbare sau o scurta calatorie va corecta situatia. Ar trebui sa alegeti o companie in care sa va puteti distra confortabil si sa va distrati.

Balanta

Pot exista dificultati care trebuie depasite. Relatiile cu managementul pot fi tensionate si va fi usor sa dai peste critici. Asa ca e mai bine sa gandesti intelept si rece, pentru a nu face prostii. Hobby-uri romantice si noi emotii sunt asteptate seara.

Varsator

Va fi multa munca si griji, asa ca ziua va fi obositoare. Pentru intreprinderile mari si orice proiecte, aceasta perioada nu este potrivita. Dar calatoriile pe distante lungi sunt potrivite, ceea ce va inspira si va aduce multa placere. Este indicat sa evitati disputele in comunicare, este mai bine sa ramaneti calm si sa pastrati distanta de siguranta. Seara este buna pentru o baie relaxanta.

Sfatul astrologului pentru zodiile de APA

Rac

Pentru a nu exista dezamagiri si probleme, este mai bine sa amanati chestiunile dificile pana la un moment mai favorabil. Echilibrul va ajuta la evitarea situatiilor conflictuale. Este mai bine sa faci treburile casnice. Nu strica sa schimbi ceva in viata ta. Va fi util sa faci o plimbare in aer curat, mai ales intr-o companie placuta.

Scorpion

In aceasta zi, activitatea va fi simtita acut. Astfel, va puteti implementa in siguranta planurile si ideile. Dorinta de schimbare in viata personala va da roade. Prietenii te vor bucura cu vizita lor brusca si de vestile bune. Seara, este placut sa aranjezi o masa in familie.

Pesti

Va exista ocazia de a realiza ceva. Si prietenii adevarati te vor ajuta in asta. Se va lua o decizie rapida legata de unele achizitii. Puteti planifica o excursie cu familie in natura, care va fi nu numai utila, ci si informativa.