fbpx

Tzancă Uraganu a dat din nou shaorma gratis! Manelistul și-a deschis un fast-food în Ploiești

Tzancă Uraganu a dat sharoma gratis în Ploiești! Îndrăgitul manelist și-a deschis un nou fast-food, după cel din București. Românii au stat la coadă fericiți pentru a se bucura de mâncarea caldă, fără bani.

Tzancă Uraganu, unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți cântăreți de manele de la noi din țară, a făcut furori în Ploiești. Artistul le-a oferit românilor shaorma gratis, după ce și-a deschis un alt fast-food.

Tzancă Uraganu a dat din nou shaorma gratis

Cu toții știm că Tzancă Uraganu a oferit sharoma gratis și în București, moment în care oamenii au stat la coadă pentru a se bucura de mâncare caldă. Manelistul a făcut fapte bune și astăzi, de Sfântul Nicolae, și le-a dat oamenilor câte o shaorma, tot fără bani.

Tzancă Uraganu este foarte activ pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu persoanele care îl urmăresc în mediul online. De data aceasta, cântărețul a făcut live din fața noului fast-food, dar nu singur, ci alături de oamenii care așteptau să primească shaorma gratis.

Manelistul a dat lovitura, iar astăzi a fost o zi specială pentru el. Tzancă Uraganu le-a făcut o bucurie oamenilor din Ploiești cu ocazia faptului că și-a deschis fast-food-ul.

Ce artiști celebri care au fost prezenți la deschiderea shaormeriei lui Tzancă Uraganu din București

În urmă cu câteva zile, Tzancă Uraganu a dat sharoma gratis pentru că și-a deschis fast-food-ul în București. Acolo au fost prezenți și artiști foarte îndrăgiți în România, pe lângă oamenii care așteptau la coadă.

Cei doi artiști care au mers la deschiderea shaormeriei lui Tzancă Uraganu au fost Alex Velea și Anda Adam, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare. Chiar și oamenii legii au fost nevoiți să se deplaseze la fața locului, totul pentru că zona a fost afectată din cauza cozilor.

Tzancă Uraganu are toate motivele să radieze de fericire. Manelistul se bucură de o carieră de invidiat, o familie frumoasă și iată că acum și-a deschis și două fast-food-uri.