fbpx

Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 decembrie 2022. Zodiile de foc își schimbă viața la 180 de grade

Horoscopul karmic pentru săptămâna 5-11 decembrie 2022 aduce noi provocări pentru zodiile de apă, vești bune pentru cele de foc și niște nedumeriri pentru cele de aer!

Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 decembrie 2022

Să începem cu zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești), care au foarte multe obstacole de trecut! Pe unele și le pun ele în față, dar cele mai multe vin din exterior.

Racii lucrează contratimp mai mereu și asta îi nemulțumește, căci vor să fie mai eficienți. Tot legat de muncă au de trecut niște obstacole și Scorpionii, doar că aici lucrurile stau invers. Ei sunt mult prea harnici, mult mai în față față de ceilalți și de aici pot apărea blocaje căci nu au răbdare până când alții învață să țină pasul cu ei.

Peștii se confruntă cu o mică, dar serioasă cumpănă în dragoste. Reapar niște gelozii mai vechi.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptămână excelentă. Își schimbă viața la 180 de grade și cam tot ce își propun le iese. Berbecii ies în sfârșit din zona gri în care s-au mișcat în ultimele săptămâni. Leii văd soarele răsărind pe strada lor, cu toate că anotimpul spune altceva.

Săgetătorii au mulți prieteni de câștigat în perioada următoare. Devin extrem de cuceritori și de sinceri cu cei din jur.

Un bărbat a fost ucis sub ochii familiei după ce a ținut ușa...

Zodiile de pământ au frământări interioare

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) se lovesc de multe semne de întrebare în legătură cu felul în care trebuie să interacționeze cu ceilalți. Gemenii pot deveni brusc nepoliticoși, la fel și Vărsătorii. Balanțelor li se reproșează, în schimb, că sunt insuportabil de cicălitoare.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), ultimele, dar nu cele din urmă, au și ele câteva frământări interioare, însă nu vor să le împărtășească.

Bătaie ca-n filme în sala de fitness! Momente de panică la o oră...

Este o perioadă bună în care toate cele trei zodii ar trebui să stea de vorbă cu ele însele, să se autoanalizeze cât de minuțios pot. Acest exercițiu al autocriticii le va ajuta mai mult decât își pot imagina.