fbpx

Iulia Albu a criticat-o din nou pe Oana Roman: „Totul până la strâmbatul mobilei”

Autor:

Data:

Iulia Albu aduce din nou critici la adresa Oanei Roman. Criticul de modă a vorbit recent despre fiica lui Petre Roman și stilul ei vestimentar, la Poliția Modei, unde ea și Ovidiu Buta au avut-o invitată pe Romanița Iovan

Iulia Albu a renunțat la subiectivitate și a admis că fiica Mioarei Roman a evoluat vestimentar în ultima vreme. Altceva a deranjat-o însă! Iulia Albu a criticat-o din nou pe Oana Roman. De-a lungul vremii, Iulia Albu a comentat nu o dată ținutele purtate de Oana Roman. Criticul de modă a observat o evoluție evidentă în stilul de a se îmbrăca al vedetei. Iulia a ținut să menționeze însă că este deranjată de faptul că Oana Roman și-ar edita pozele prea mult.

Iulia Albu a criticat-o din nou pe Oana Roman
Printre cei comentați de Iulia Albu și Mihai Buta s-a numărat și Oana Roman. În momentul în care pe ecran au început să se deruleze imagini cu Oana Roman, Iulia Albu a ținut să sublinieze că nu a criticat-o niciodată pentru aspectul fizic, ci pentru ținutele pe care le poartă.

„Oana Roman nu a fost niciodată comentată pentru că a fost grasă. Să nu ne ferim de cuvinte! Nu mă interesează că oamenii sunt grași, că sunt slabi, când sunt lipsiți de bun-gust intră în gura mea și, mai nou, a lui Ovidiu”, a afirmat Iulia Albu, la Poliția Modei.

„În momentul în care ai pretenția să devii influencer pentru o anumită categorie, fie femei, fie bărbați, ar trebui să dai niște teste, un examen de capacitate, altfel ajungi să influențezi niște persoane care nu sunt decise spre ce stil să se îndrepte îngrozitor”, a completat Romanița Iovan.

Iulia Albu: „Am o problemă cu strâmbatul mobilei”
Iulia Albu nu este de acord cu faptul că Oana Roman își editează în mod excesiv pozele, dar apreciază evoluția Oanei Roman.

„Ea oricum a progresat, ceea ce e un lucru îmbucurător. Totul până la strâmbatul mobilei! Am o problemă cu strâmbatul mobilei și cu neacceptarea felului în care arăți, pentru că eu nu consider că cineva ar trebui să se considere nepotrivit pentru că nu se încadrează în niște șabloane oricum idioate’, a conchis Iulia Albu.

Romanița Iovan: „Problema e de expunere”
La rândul lor, Ovidiu Buta și Romanița Iovan au vorbit atât despre stilul vestimentar al Oanei Roman, cât și despre modul în care ea își expune produsele. Stilistul a menționat că apreciază și el parcursul Oanei, chiar dacă, spune el, dă greș uneori.

„Sunt foarte multe lucruri care nu funcționează la Oana, dar câteodată funcționează. Și o zic și mă repet. Față de multe vedete, fata face un efort. Învață pas cu pas. De-asta vă zic că, dacă te uiți efectiv, ca la un parcurs, e impresionant. Că pe parcursul ăsta mai cade, mai greșește, dar se vede determinarea. Eu nu pot să zic cuiva că nu e bine câtă vreme văd efortul. Dacă rezultatul era mereu negativ, ziceam ok, schimbă macazul. Dar când mai apare într-o rochie…”, a spus Ovidiu Buta.