fbpx

Împăcare șoc în lumea vedetelor. Nimeni nu ar fi crezut că vor îngropa securea războiului

Autor:

Data:

Împăcare total neașteptată în lumea vedetelor. Nimeni nu se aștepta vreodată că vor trece peste toate câte s-au spus și făcut și securea războiului va fi îngropată. Iată că se poate și expresia: timpul le rezolvă pe toate și-a arătat valabilitatea de data aceasta.

Împăcare șoc în lumea vedetelor

Cine ar fi crezut vreodată că Alex Velea și Abi Talent vor trece peste toate neplăcerile și cuvintele dure adresate din ambele tabere și vor face pace?! Cei doi au îngropat securea războiului și au făcut pace pentru totdeauna. Între ei a fost multă vreme un conflict deschis, cu declarații dure, critici și vorbe grele.

Abi Talent a postat pe Instagram o poză în care apare alături de Alex Velea și anunță marea împăcare.

„Dragostea se face în minim doi. Băi, am fost certați pe bune, dar acum ne-am împăcat. Doar n-o țineam în marketing doi ani de zile.”, a scris Abi Talent pe contul său de Instagram.

Cum au reacționat internauții la postarea lui Abi Talent

Postarea a adunat peste 72.000 de aprecieri din partea fanilor care au fost uimiți să-i vadă pe cei doi împreună. Nimeni nu se aștepta la o așa întorsătură de situație, dar iată că imposibilul a devenit posibil.

Au fost foarte multe comentarii de apreciere cu privire la marea împăcare.

Daca astia doi au putut, poate si ian cu azteca. Nu îți mai dă capace? Regele României și Abi/Nu pot să cred!, Bă, gândiți-vă la ce au vorbit ăștia doi după ce au făcut poza. Te doare mintea, Am trăit să o văd și pe asta /Cel mai frumos cuplu pe 2022/Mai rămâne să se împace Putin cu Zelenski și le-am văzut pe toate, au fost câteva dintre comentariile internauților.

În urmă cu doi ani, Alex Velea spune că Abi este un copil-problemă și că nu i-ar conveni ca fiii săi să asculte muzica pe care o face acesta. Tot soțul Antoniei a spus că a primit amenințări de la o rudă de-a lui Abi din închisoare, dar că toată lumea ar trebui să știe că în 2020 neînțelegerile nu se rezolvă cu bătaie.