fbpx

Un turist din Vama Veche a găsit o cheie de BMW pe plajă. Părându-i-se ceva ciudat, a desfăcut-o. Ireal ce a găsit ascuns în interiorul ei

Autor:

Data:

Un turist din Vama Veche susține, într-o postare pe Facebook, că a găsit o cheie în care pare că este depozitată o cantitate de „iarbă”.

„Am găsit o cheie de bmw e36 lângă Stuf , poți să vii să o iei până la ora 4:20 , după o găseșți la Poliție în Vama”, a scris recent un turist din Vama Veche.

Postarea a stârnit zeci de comentarii, mai mult sau mai puțin ironice:

„ Ce ți-e și cu mașinile astea „verzi”…”

„Sunt atâția care s-au trezit infractori de la glume de genul acesta, celebru e Cheloo de la Paraziții. Mai bine să ne abținem, se pare că cei din Poliția Română au foarte mult timp liber și în loc să-i prindă pe cei care fură din corturi …”

„Pfffff….nu mă așteptam să o mai găsesc. Din păcate am plecat din Vamă și nu am cum să mai ajung. Mi-o poți trimite prin curier?”, la care replica autorului postării a fost: „Prin ce firma vrei? Cargus , DPD ,

DIICOT? Ăștia din urmă lucrează chiar că niște profesionesti … nu o să mai ai parte de mesaje de genu “coletul va fii livrat între 9-17” , ei vin direct la 6 dimineața :)))))”

„Felicitări omule , tu chiar ai găsit cheia spre fericire ”, este un alt comentariu la postarea de pe Facebook.

Și polițiștii de la Sindicatul Europol au profitat de postare pentru a transmite un avertisment. „Dacă auziți pe vreun prieten că și-a pierdut cheia de la mașină, dar el nu are nici permis și nici mașină, să-i spuneți că a fost găsită pe o plajă la mare, doar că s-au infiltrat niște “alge” ciudate în interior. Oricum, îl așteptăm la poliție să o revendice. #InventivitateMioritică”, este mesajul publicat sâmbătă pe contul de Facebook.