fbpx

Unde ar plănui să se mute Simona Halep, după divorțul de Toni Iuruc

Simona Halep divorțează, la un an de la cununia civilă. „Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim”, a declarat Toni Iuruc miercuri seară, 7 septembrie, pentru Fanatik, după ce, inițial, declarase că nu dorește să comenteze aspecte ce țin de viața privată. Acum se zvonește că sportiva s-ar muta în Franța, pe Coasta de Azur.

După ce a fost eliminată de la turneul de tenis US Open, Simona Halep nu a mai apărut, nu a mai oferit declarații, nu a mai fost văzută în public și nici nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare, notează GSP. Prosport scrie că de vină ar fi problemele din viața personală, divorțul de Toni Iuruc.

Conform Orange Sport, după divorțul de Toni Iuruc, Simona Halep ar avea în plan și mutarea din România. În ultimele luni, ea a petrecut mult timp pe Coasta de Azur, în Franța. Acolo ar plănui să locuiască, acolo Patrick Mouratoglou, antrenorul ei, deține cea mai mare bază de antrenament din Europa.

Toni Iuruc a confirmat divorțul „Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a spus Toni Iuruc. În prima declarație, Iuruc infirmase despărțirea de tenismenă: „Nu comentez viața noastră privată. Nu, nu divorțez mâine. Nu mai insistați, no comment”.